Swanson-verbruikstips

Weet dat alsjeblieft Swanson Capsules kunnen worden geopend en de inhoud kan worden opgelost in water of worden toegevoegd aan ander voedsel of dranken. We raden dit niet aan met een softgel, omdat u niet alle inhoud kunt verwijderen om de volledige dosering te krijgen.

Als een product een enterische formulering of een samenstelling voor tijdrelease is, kunt u deze speciale kenmerken verliezen door de inhoud van de capsule of softgel te verwijderen. Dit kan ook sommige voedingssupplementen kwetsbaar maken voor maagzuur. Anderen kunnen maagklachten of andere ongemakken veroorzaken zonder de beschermende coating. U kunt mogelijk ongeveer 20% van de inhoud verliezen wanneer u de capsule of softgel verwijdert.

Sommige supplementen kunnen ook het mondslijmvlies irriteren. Wij raden bijvoorbeeld niet aan om cayenne uit de capsule te nemen en het in een smoothie te brengen.

Het bevriezen van een tablet of capsule kan de potentie langer vasthouden, maar we hebben dit niet getest en bevrijden ook het bevriezen niet. De reden hiervoor is dat tabletten heel gevoelig zijn als het gaat om vocht. Als er vocht in de vriezer komt in de vriezer, kan de tablet kapot gaan. Het is ook mogelijk dat als de fles wordt verwijderd en op kamertemperatuur komt, dit ook vocht kan veroorzaken en de tablet kan afbreken.

Softgels moeten niet worden gekoeld, omdat de glycerine vochtcondensatie kan absorberen als gevolg van temperatuurveranderingen, waardoor de softgels aan elkaar blijven kleven. Wanneer softgels bevroren zijn, kan uitzetting van de inhoud leiden tot breuk of lekkage, dus bevriezing wordt ook niet aanbevolen.

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites