Swanson Good Manufacturing Practice (GMP)

De Verenigde Staten hebben geen THR-keurmerk (Traditional Herbal Registration) zoals het VK, maar in plaats daarvan moeten bedrijven GMP (Good Manufacturing Practice) gecertificeerd zijn. Swanson Health Products heeft altijd een "A" gehandhaafd voor uitmuntendheid in overeenstemming met de GMP-voorschriften.

Wanneer Swanson bron van een product, de fabrikant biedt hen een Certificate of Analysis (CofA), die garandeert dat het ontvangen product exact overeenkomt met het bestelde product.

Naast de CofA Swanson gebruik ook ISO-gecertificeerde laboratoria om producten te testen op zuiverheid en potentie voordat ze aan het grote publiek worden verkocht. Als het product niet aan hun strikte specificaties voldoet, dan is de Verzending wordt teruggestuurd naar de fabrikant. Met andere woorden, de klant kan erop vertrouwen dat wat op het etiket staat, ook in de fles zit.

Swanson geeft elke fabrikant een "Score" op basis van verschillende criteria. Wanneer ze een nieuwe fabrikant aannemen, zullen ze in eerste instantie een lage score hebben totdat ze hun reputatie opbouwen door producten te leveren die geen kwaliteitsaspecten hebben. Nieuwe fabrikanten worden vaak getest en als ze eenmaal een geschiedenis hebben opgebouwd van het leveren van kwaliteitsproducten, zal het testen minder frequent worden.

De FDA 'keurt' supplementaire bedrijven technisch niet zo goed Swanson, die verplicht zijn om de FDA-voorschriften voor de supplementenindustrie te volgen en die op elk moment onderworpen zijn aan een audit of inspectie. Verzekeren dat Swanson volgen de FDA-voorschriften en zijn in overeenstemming met de cGMP's van de FDA (huidige Good Manufacturing Practices), zij huren onafhankelijke inspecteurs in om binnen te komen en hun procedures regelmatig te controleren.

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites