Waarom verzend je artikelen in meerdere pakketten?

We zijn al meer dan 20 jaar actief in e-commerce en hebben geëxperimenteerd met veel permutaties voor het optimaliseren van de logistiek om aan de behoeften en voorkeuren van onze klanten te voldoen.

Ongetwijfeld wil iedereen graag opties, maar soms moeten we afwegingen maken tussen snelheid, gemak en kosten.

De overgrote meerderheid van de prioriteiten van de klant, en die van onszelf, zijn voor de laagst mogelijke kosten met het meeste tijd- en hulpbronnenefficiënte gemak - dus voor dit doel is onze standaard gratis-Verzending opties wordt mogelijk gemaakt door Verzending pakketjes door de laagst mogelijke kostenroutering wanneer ze worden gepickt en verpakt.

We hebben de consolidatiekosten gemeten en vanwege ons volume Verzending tarieven zijn gebaseerd op het totale gewicht, er zijn geen kostenbesparingen door consolidatie - en de grootste kosten die we allemaal moeten beheren, is zonder twijfel tijd.

Dus we hebben de beste manier gevonden om aan te bieden gratis verzending op alles, overal voor de laagste tijd en productkosten voor u, is om elk te verzenden pakket zoals is gevuld.

Het gemak van het eerder ontvangen van goederen, meestal in brievenbusformaat pakketten, zonder dat u thuis hoeft te zijn om goederen te ontvangen, heeft de meeste klanten de voorkeur en bespaart verder kosten door het minimaliseren van zowel retouren als overmatige verpakking en lege vulmaterialen.

We herzien meer aangepaste en premium Verzending opties, zodat u de mogelijkheid heeft om deze aanvullende diensten te selecteren en ze zult lanceren zodra we tevreden zijn dat onze automatiseringssystemen deze ook voor de laagst mogelijke kosten kunnen leveren.

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites