Dynamic Duos! 5 paar om je welzijn te versterken

Leestijd: 7 notulen
Dynamic Duos! 5 paar om je welzijn te versterken

We hebben allemaal die geweldige vrienden die ons helpen ons beste zelf te zijn - en we doen hetzelfde voor hen! Maar wist je dat bepaalde voedingsstoffen ook dynamische duo's vormen?

Sommige supplement-paren versterken elkaars voordelen en andere werken om de effecten van een ander aan te vullen en te verheffen om u te helpen een optimaal welzijn te bereiken. Hier zijn een paar van onze favoriete wellnesscombinaties om te proberen.

# 1 Kurkuma + zwarte peper

Laat hun gemeenschappelijke namen u niet voor de gek houden! Kurkuma en zwarte peper hebben tal van geweldige voordelen te bieden die uw smaakpapillen niet prikkelen, en ze werken beter wanneer ze samen worden gebruikt.

Voordelen van Kurkuma

Kurkuma is een wellness-krachtpatser die de spijsvertering ondersteunt cognitieve gezondheid, gewrichten, huid en meer. [1]Dat komt vooral door een krachtige antioxidant in kurkuma, bekend als curcumine. Curcumine wordt niet gemakkelijk opgenomen door je lichaam, maar dat is waar zwarte peper kan helpen. [1]

Voordelen van zwarte peper

Bescheiden zwarte peper heeft een verrassend gevarieerd voedingsprofiel, dat magnesium bevat vitamine K, fosfor, ijzer, calcium, vezels en kleine hoeveelheden van verschillende andere voedingsstoffen. [2]Zwarte peper kan ook antioxiderende en maagbeschermende eigenschappen hebben. [3]

Terwijl je waarschijnlijk niet genoeg zwarte peper eet om elke dag aan je eisen van die voedingsstoffen te voldoen, doet het gewoon geen pijn als je weet dat je een beetje extra voeding krijgt wanneer je zwarte peper aan een gerecht toevoegt.

Waarom kurkuma combineren met zwarte peper?

Een stof in zwarte peper bekend als piperine verhoogt de biologische beschikbaarheid van kurkuma. [1], [4] Het doet dit door de metabolische afbraak van kurkuma-verbindingen in de darm en de lever te vertragen, zodat hogere concentraties van die verbindingen langer in het lichaam kunnen blijven, waardoor het langer duurt voordat uw lichaam deze stoffen moet opnemen voordat ze uit uw lichaam worden geëlimineerd. lichaam. [4]

Probeer kurkuma en zwarte peper samen in Swanson Premium Kurkuma & Zwarte peper. En kijk naar onze korte video om meer te weten te komen over de voordelen van deze oude specerij.

# 2 Prebiotica + probiotica

Je kunt probiotica associëren met yoghurt, en hoewel het waar is dat sommige yoghurt ze bevatten (als het label 'levende actieve culturen' zegt), zijn er veel andere soorten en bronnen van probiotica. Plus, prebiotica helpen probiotica gedijen. Dit is de primeur!

Voordelen van Probiotics

Je lichaam is de thuisbasis van miljarden organismen, zowel goede als slechte, en het is belangrijk om het evenwicht te bewaren. Probiotica zijn de goede soorten bacteriën in uw lichaam die de spijsvertering bevorderen, uw immuunsysteem helpen functioneren en algemeen welzijn bevorderen. [5]

Het nemen van een probiotica supplement is een geweldige manier om je darm te versterken met nuttige bacteriën die helpen om je systeem onder controle te houden, zodat de goeden opwegen tegen de slechte.

Voordelen van Prebiotics

Prebiotica zijn een soort voedingsvezels die de gezonde bacteriën in uw systeem voeden en voeden. [5] Dit speciale type vezel wordt niet door ons verteerd, maar wordt verteerd door de goede soorten bacteriën in de darmen om hen te helpen bloeien.

Natuurlijke bronnen van prebiotica zijn cichoreiwortel, paardenbloemgroen, knoflook, prei en gerst, maar als u een supplement neemt dat zowel prebiotica als probiotica bevat, kunt u op een gemakkelijke manier de juiste verhouding krijgen. [6]

Waarom Prebiotica nemen met probiotica?

Zonder prebiotica kunnen gezonde darmbacteriën niet gedijen. Zie het als een tuin. Probiotica nemen is als het toevoegen van planten aan je tuin, en het innemen van prebiotica is als het toevoegen van kunstmest aan je tuin. Beide zijn gunstig voor de tuin, alleen op verschillende manieren. En voor de gezondste tuin voeg je beide toe.

Haal de gecombineerde voordelen van prebiotica en probiotica binnen Swanson Ultra Probiotic + Prebiotic Fiber.

# 3 Calcium + vitamine D

Je lichaam is continu bezig met het hermodelleren van je skelet door een combinatie van het herabsorberen van oud bot en het creëren van nieuw bot. [7] Elke tien jaar heb je eigenlijk een heel ander skelet! [7] Om de botten sterk te houden tijdens deze veranderingen, hebt u een gestage toevoer van botondersteunende voeding nodig, en calcium en vitamine D staan aan de top van die lijst met voedingsstoffen voor de gezondheid van de botten. Deze twee voedingsstoffen hebben ook veel andere voordelen!

Voordelen van calcium

Wanneer je consumeert calcium, het zit opgeslagen in je botten en tanden en speelt een cruciale rol bij het bouwen van nieuwe, sterke botten. [8] Calcium is ook betrokken bij spiercontractie, transmissie van zenuwsignalen, hormoonafgifte, bloedvatfunctie en meer. [8] Dit mineraal is absoluut noodzakelijk om je lichaam gezond te houden.

Voordelen van vitamine D

Vitamine D bevordert calcium opname in de darmen om ons te helpen onze niveaus van dit essentiële mineraal aan te vullen, nodig voor nieuwe groei en hermodellering van botten. [9] Vitamine D speelt ook een rol bij de immuunfunctie, modulatie van cellulaire groei, neuromusculaire functie en meer. [9]

Waarom samen Calcium en vitamine D nemen?

Deze twee voedingsstoffen zijn samen krachtiger omdat zonder voldoende vitamine D niveaus onze lichamen absorberen niet voldoende van de calcium we consumeren. Nemen calcium alleen is gewoon niet genoeg. Vitamine D helpt ons ook om adequate fosfaatspiegels te behouden, wat een andere factor is in botgroei en hermodellering.

Hoewel ons lichaam er enkele maakt vitamine D nadat onze huid is blootgesteld aan zonnestralen, beperkt het gebrek aan blootstelling aan de zon of het dragen van zonnebrandcrème ons vermogen om dit te doen. [9] Naarmate we ouder worden, wordt onze huid ook minder efficiënt in het synthetiseren vitamine D. [9] Dus zorg ervoor dat je genoeg krijgt van deze essentiële voedingsstoffen door een gecombineerd calcium- en vitamine D-supplement.

# 4 Vitamine E + omega-3

Vitamine E en omega-3-supplementen behoren tot de populairste voedingssupplementen die beschikbaar zijn. Deze twee voedingsstoffen worden vaak samen genomen omdat ze een aantal vergelijkbare en aanvullende voordelen bieden voor onze gezondheid.

Voordelen van vitamine E

Vitamine E is belangrijk voor visie, afbraakuctie en de gezondheid van ons bloed, onze hersenen en onze huid. Het heeft ook een antioxiderende werking, waardoor uw cellen worden beschermd tegen schadelijke vrije radicalen. [10] Vitamine E was het eerste supplement verkocht door Swanson® bijna 50 jaar geleden!

Voordelen van Omega-3

Omega-3 vetzuren, waaronder eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), zijn het meest bekend voor het bevorderen van hart en vetzuren. gezondheid van de hersenen, maar omega-3's ondersteunen ook gezonde ogen, gewrichten, botten en huid. [11] Bovendien kan het je helpen om beter te slapen en een positievere stemming te hebben. [11]

Waarom samen vitamine E en omega-3 nemen?

Omega-3-vetzuren en vitamine E werk in combinatie om het welzijn te bevorderen en te beschermen. De beschermende eigenschappen van vitamine E uitbreiden tot de bescherming van omega-3 vetzuren in de hersenen, waardoor deze twee een winnende combinatie voor ondersteuning cognitieve Gezondheid. [12]

EPA en DHA zijn beide nodig voor gezonde cognitie en lage niveaus van vitamine E zijn gekoppeld aan zorgen over het geheugen. [13], [14]Beide voedingsstoffen ondersteunen ook de gezondheid van de huid, waaronder gezond collageen, en vitamine E biedt aanvullende voordelen die de huid kalmeren.

Haal de voordelen van omega-3 en vitamine E in Swansonis bekroondPlantaardige omega-3, dat door Omega Product van het Jaar 2018 werd genoemd NutraIngrediënten VS en Swanson Premium vitamine E gemengde tocoferolen.

Probeer ons bekroonde plantaardige omega 3-supplement.

# 5 Vitamine C + Zink

Als u uw medicijnkast volhoudt vitamine C en zink, je bent op de goede weg. Deze twee voedingsstoffen staan erom bekend het hele jaar door immuunsysteem gezond te houden en vooral tijdens de wintermaanden. Laten we de voordelen van beide onderzoeken en waarom ze beter bij elkaar passen.

Voordelen van vitamine C

Deskundigen zeggen vitamine C is een van de 'veiligste en meest effectieve voedingsstoffen' en kan zelfs een lange levensduur ondersteunen. [15] Het biedt voordelen voor de gezondheid van het immuunsysteem en de gezondheid van het hart, terwijl het ook gezonde ogen en huid bevordert. [15] Vitamine C heeft ook enkele anti-aging huidvoordelen vanwege de antioxiderende effecten en de rol ervan bij de productie van collageen. [15]

Voordelen van zink

Zink is een sporenelement dat helpt om minstens 100 enzymen in ons lichaam te stimuleren. [16] Het is het best bekend voor het ondersteunen van de immuungezondheid, wat het doet door T-cellen te activeren en de immuunrespons te controleren en reguleren. [16] Onderzoekers zeggen ook dat het zorgen voor voldoende niveaus van zink kan ons risico op gezondheidsgerelateerde gezondheidsrisico's verminderen. [16] Zink speelt ook een rol in vruchtbaarheid, haargroei gezondheid van de hersenen en meer. [16]

Waarom samen vitamine C en zink nemen?

Nemen vitamine C en zink samen geeft het uw lichaam een veelzijdige immuunsysteem gezondheidsondersteuning samen met vele extra voordelen van beide voedingsstoffen. Dit is een krachtig antioxidantcombo dat de afweer en het algehele welzijn van je lichaam versterkt. Probeer het in Swanson Premium Zinc & C-zuigtabletten.

Jij + Swanson: de perfecte combinatie voor een betere gezondheid

Veel van de bovengenoemde voedingsstoffen zijn op zich gezond, maar wanneer ze in de juiste combinaties worden genomen, kunnen ze de effecten van elkaar aanvullen en zelfs versterken. En enkele van de nuttigste voedingsstoffen hebben een beetje hulp nodig om u optimale ondersteuning te bieden.

Net als die stellaire voedingsstof-paren Swanson streeft ernaar uw beste wellnesspartner te zijn. We zijn hier om u te informeren over een reeks gezondheids- en wellnessonderwerpen en bieden hoogwaardige voeding om u te helpen op uw wellnessreis.

Meld je aan voor Swanson Health-e-mails zijn de eerste die op de hoogte zijn van nieuwe artikelen en speciale promoties en delen uw favoriete voedingscombinaties in de onderstaande opmerkingen!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Voetnoten & Referenties

 1. 10 Bewezen gezondheidsvoordelen van kurkuma en curcumine. Healthline.(Bezocht 08/07/2018) [] [] []
 2. USDA Voedselsamenstellingsdatabase. Standaard referentie. (Toegankelijk 08/07/2018) []
 3. Zwarte peper en gezondheidsclaims: een uitgebreide verhandeling. PubMed. (Toegankelijk 08/07/2018) []
 4. Is kurkuma alleen effectief in combinatie met zwarte peper? ConsumerLab. (Toegankelijk 08/07/2018) [] []
 5. Probiotica en prebiotica: wat is het verschil? Healthline. (Toegankelijk 08/07/2018) [] []
 6. 19 beste pre-biotische voedingsmiddelen. Healthline. (Toegankelijk 08/07/2018) []
 7. Wat veroorzaakt botverlies? MedlinePlus. (Betreden 07/11/2018) [] []
 8. Calcium. PubMed Health. (Toegankelijk 08/07/2018) [] []
 9. Vitamine D. National Institutes of Health. (Toegankelijk 08/07/2018) [] [] [] []
 10. Vitamine E. Mayo Clinic. (Toegankelijk 08/07/2018) []
 11. 17 Op wetenschap gebaseerde voordelen van omega-3 vetzuren. Healthline. (Toegankelijk 08/06/2018) [] []
 12. Vitamine E beschermt omega-3-vetzuren en de hersenen. Oregon State. (Toegankelijk 08/07/2018) []
 13. Omega-3 vetzuren EPA en DHA: gezondheidsvoordelen gedurende het hele leven. US National Library of Medicine. (Toegankelijk 08/07/2018) []
 14. Verschillende vormen van vitamine E beschermen tegen geheugenstoornissen, zegt studie. ScienceDirect. (Toegankelijk 08/07/2018) []
 15. De voordelen van vitamine C. WebMD. (Toegankelijk 08/07/2018) [] [] []
 16. Zink. Medisch nieuws vandaag. (Toegankelijk 08/07/2018) [] [] [] []

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

 • Valuta
 • Taal
 • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites