Terug naar school gezondheidstips

Leestijd: 8 notulen
Terug naar school gezondheidstips

Met de eerste schooldag om de hoek is het een drukke tijd van het jaar voor zowel ouders als kinderen. Tussen winkelen voor schoolbenodigdheden, het kiezen van de perfecte rugzak, ervoor zorgen dat het schooluniform klaar is voor de eerste dag en proberen om het meeste te halen uit de resterende zomerdagen - er gebeurt veel!

Dit is een van de belangrijkste momenten van het jaar, want als je je kinderen voor het nieuwe schooljaar een goede start biedt, ongeacht hun leeftijd, kun je ze het hele jaar door helpen. Dat omvat ook het leggen van een basis voor optimale gezondheid! Hier zijn terug naar school tips voor ouders om het hele jaar door jongere kinderen, tieners en studenten te helpen met wellness.

Terug naar schooltips voor jongere kinderen

De overgang van zorgeloze zomerdagen naar schooljaarschema's is nooit gemakkelijk, vooral voor jongere kinderen. Ze kunnen gewend zijn om later op te blijven, langer te slapen en over het algemeen minder structuur te hebben. Hier is een handige lijst voor een gezonde start van het schooljaar.

Ga weer aan de slag met Sleep

Wacht niet tot de nacht voordat de lessen beginnen met het aanpassen van de bedtijd. Begin indien mogelijk minimaal een paar dagen vooruit, of zelfs een week van tevoren, om hen geleidelijk aan te helpen nieuwe slaappatronen aan te passen. Stel bedtijden en ontwaaktijden in die langzaam teruggaan naar het schooljaarschema zodat ze niet moe worden tijdens de les. Als u de bedtijdroutine hebt laten glijden (zoals in de zomer), begint u ongeveer zeven tot tien dagen voordat de school begint met het herstellen van hun bedtijd.

Beperk apparaattijd, vooral 's nachts

Het licht van elektronische apparaten kan de melatonineproductie van het lichaam verstoren en het moeilijker maken om in slaap te komen. [1] Stel een uur voor het slapengaan een time-out voor het scherm in en houd elektronische apparaten uit de slaapkamer. Om slaapkamers een 'No Phone Zone' te maken, maakt u een aangewezen laadstation in de keuken of woonkamer waar u 's nachts apparaten kunt plaatsen.

Ga voor een Vision Check

Het plannen van jaarlijkse oogonderzoeken voor kinderen voorafgaand aan het schooljaar is een goed idee. Ga er niet vanuit dat het gezichtsvermogen van uw kind groot is als hij of zij er niet over geklaagd heeft. Gezonde visie is belangrijk voor een succesvol schooljaar, en het onderdeel maken van de checklist voor back-to-school is een goede manier om ervoor te zorgen dat het niet wordt vergeten.

Begin vroeg met denken aan schoollunches

Als je lunch voor je kinderen verpakt, neem dan vooraf contact op met de school om op de hoogte te blijven allergeen beleid, zodat u lunches kunt plannen die gezond en veilig zijn voor iedereen, en uw keukenkastjes kunt bewaren met voedzame, gezonde opties om in te pakken. Kies voor eiwitrijke opties, omdat eiwit uw kleintje gedurende de dag langer vol zal houden. [2] Het is moeilijk om je te concentreren met een rommelende buik! Soms is het moeilijk voor kinderen om hun lunch af te maken als ze zich in de nieuwe schoolroutine vestigen. Pak een paar van hun favoriete maaltijden in en denk aan snacks voor eiwitten, fruit en groenten om het eten te stimuleren.

Verfris je kinderen op basishygiëneprincipes

Herinner jonge kinderen aan hygiëneprincipes terwijl ze op school hun handen wassen na het spelen met gedeeld speelgoed, buiten spelen, naar de badkamer gaan en voor het eten. Herinner hen er ook aan om hun neus en mond te bedekken met hun hand of weefsel als ze hoesten of niezen. U zou kunnen overwegen om enkele handdesinfecterende doekjes en een paar zakjes in hun rugzak te bewaren voor noodgevallen. Wanneer je kinderen thuiskomen van school, is het een goed idee om ze de gewoonte te geven hun handen te wassen nadat ze hun schoenen hebben uitgedaan en hun rugzak hebben opgeborgen.

Voorraad uw Vitaminekast met gezonde Essentials voor kinderen

Groeiende lichamen hebben een reeks voedingsstoffen nodig om gezond te blijven. Vul elke dag voedingstekorten in met een leeftijdgeschikt middel multivitamine voor kinderen. En bewaar de essentiële basisbehoeften van kinderen voor de gezondheid van kinderen zink en vitamine C, vlierbessensiroop en echinacea druppels.

Back to School Tips voor tieners

Veel van de bovenstaande tips zijn ook geweldig voor tieners, waaronder het opnieuw instellen van slaapschema's, het beperken van de schermtijd, een jaarlijkse visietest en het bij de hand houden van de basisgezondheidszorg, maar hier zijn enkele aanvullende tips voor tienerleeftijd.

Elke dag een gezonde start

Je tiener kan nu de leiding hebben over zijn of haar eigen ontbijt, en dat is geweldig! Het aanmoedigen van onafhankelijkheid is belangrijk, maar dat geldt ook voor een uitgebalanceerd ontbijt om de dag goed te beginnen. Voorraad gezond, gemakkelijk te maken opties zoals yoghurt met granola en bessen, en als ontbijtgranen op het ontbijtmenu staan, zorg er dan voor dat het veel eiwitten bevat en niet alleen vol koolhydraten om een crash in de ochtend en gerelateerde hersennevel te voorkomen.

Maak tijd voor echt praten

Als je tiener de gewoonte heeft om gewoon te antwoorden "het was goed" toen hem werd gevraagd naar de schooldag, graaf dan een beetje dieper om hem of haar meer te laten praten. Tienerjaren kunnen stressvol zijn. En emotionele gezondheid kan de algehele gezondheid en concentratie beïnvloeden, dus zorg ervoor dat je tiener weet dat je er bent om te luisteren en dat hij of zij niet de enige is die de uitdagingen van het leven aankan. Tijdens autoritten en voor het slapen gaan kan het een goed moment zijn om uw tiener te betrekken bij een gesprek over hun dag.

Moedig gezonde gewoonten aan

De gewoonten die nu worden ontwikkeld, zullen uw kinderen tot in de volwassenheid volgen, dus zorg voor goede gewoonten die de gezondheid van uw kind op de lange termijn zullen beïnvloeden. Leer hem of haar hoe hij een evenwichtige lunch voor school moet bereiden, hoe hij moet omgaan spanning, en hoe georganiseerd te blijven en een nuttige routine op te zetten (die ook helpt verzachten spanning). En als uw kind niet betrokken is bij sport of regelmatig sporten, help hem of haar dan van dagelijkse activiteit een gewoonte te maken.

Plan downtime

De naschoolse activiteiten zijn geweldig, maar als je tiener altijd bezig is met huiswerk en geplande activiteiten met weinig ruimte voor downtime, is het misschien tijd om een aantal van die extracurriculaire activiteiten te heroverwegen en te beperken tot wat hij of zij echt leuk vindt. Het is belangrijk dat kinderen tijd hebben om te rusten en te herstellen, tijd met hun gezin door te brengen en hun eigen verbeeldingskracht te oefenen.

Nutritional Needs voor tieners

Kinderen van alle leeftijden, inclusief tieners, moeten voedingsleemtes opvullen met een multivitamine. Moderne diëten zijn niet altijd in staat om aan onze voedingsbehoeften te voldoen, zelfs voor volwassenen, en dit kan worden verergerd door het feit dat tieners kieskeurige eters kunnen zijn. [3]

Multivitaminen zijn geen vervanging voor gezonde gewoonten en een dieet dat rijk is aan voedingsvoedsel, maar ze helpen wel om de basis te dekken. Overweeg ook om een toe te voegen omega-3 aanvulling op de wellnessroutine van uw tiener. Studies tonen aan dat het kan helpen met focus, concentratie, stemming en algehele welzijn. [4] Magnesium kan ook een goede optie zijn, omdat het helpt verzachten spanning en angstgevoelens. [5] Maar praat met uw arts voordat u supplementen aan kinderen geeft.

Terug naar schooltips voor universiteits- en universiteitsstudenten

Je kind dit jaar naar de universiteit zien gaan? Of het nu het eerste semester of het laatste jaar is, je kunt ze dit academische jaar helpen gedijen. Hier zijn enkele tips om gezond te blijven op school en universiteit.

Maak het gemakkelijk om gezond te eten

Leer uw kind hoe hij zijn kamer gevuld moet houden met gezonde opties zoals noten, zaden, notenboter, gedroogd fruit en gemakkelijk te bereiden voedsel zoals soepen, ingeblikte tonijn, kip en groenten, volkoren pasta, tomatensaus, tortilla wraps, etc.

Studenten zullen minder snel geneigd zijn naar ongezonde snackautomaten te grijpen of pizza's te bestellen zoals vaak met snelle beschikbare opties.

Stuur met zorg een korte notitie pakket een paar keer per jaar van gezonde tussendoortjes.

Favoriete snacks voor universiteits- en universiteitsstudenten

100% gecertificeerde organische gevriesdroogde aardbeienplakken: Aardbeien zijn op veel verschillende manieren goed. Ze voldoen aan een zoetekauw. Ze zijn rijk aan gezonde vezels. Maar ze zijn niet altijd in het seizoen en ze blijven niet zo lang in de koelkast. De oplossing? Verse, gevriesdroogde biologische aardbeien die in de kast blijven en opgevuld worden als je er klaar voor bent.

Geheel, rauwe cashewnoten - ongezouten: Cashewnoten zijn een natuurlijke bron van vezels en ijzer en bieden 5 gram eiwit per portie ¼ kopje. Vaak verkeerd aangezien een noot, is dit zaad voedzaam en een grote snack om bij de hand op universiteit te houden.

Versterk goede gewoonten en energie op een gezonde manier

College & University zet veel druk op jonge geesten om te slagen. Dat kan oplopen tot late nachten gevoed door cafeïne, gevolgd door vroege ochtenden die worstelen om zich te concentreren in de klas. Veel studenten weten niet dat er een betere manier is, of dat het trekken van nachtjeswerkers hun prestaties in feite kan schaden in plaats van hulp.

Leer de productiviteitstips en -tricks van uw kind, zoals studeren in gefocusseerde bursts van 20-30 minuten gevolgd door een pauze van 5-10 minuten. En hem eraan herinneren dat lichaamsbeweging, gezond eten, gehydrateerd blijven en voldoende slaap krijgen meer bijdraagt aan de algehele productiviteit, concentratie en energieniveaus dan cafeïne en nachtmerries.

Voeg ook toe antioxidant-rijke Matcha groene thee en biologische koffie naar uw boodschappenlijst als gezondere, cafeïnehoudende alternatieven voor zoete frisdrank of energiedranken.

Zet het stadium voor gezond leren en rustgevend herstel

Veel tijd doorbrengen met studeren in een kleine slaapkamer of een Uni-appartement kan geestelijk zwaar zijn en kan zelfs fysieke gevolgen hebben als de omgeving niet is geoptimaliseerd. Zorg ervoor dat je student een bureau heeft om te studeren om te voorkomen dat je omvalt tijdens het studeren in bed. Moedig af en toe een verandering van omgeving aan, zoals studeren in een bibliotheek, park of coffeeshop.

En help hem of haar om het meeste uit hun universiteitsslaapkamer te halen om een goede nachtrust te bevorderen. Bied alternatieven voor bovenlichten, zodat de lichten 's nachts kunnen worden gedimd om het lichaam te helpen ontspannen en zich voor te bereiden op de slaap.

Blijf afgestemd op geestelijke gezondheidsproblemen

Hogeschool- en universiteitsjaren markeren een overgang naar volwassenheid, en deze overgangsperiode komt met veel spanning en emotionele uitdagingen. Zorg dat je kind dat weet terwijl je er misschien niet bent, je bent er nog steeds om te praten.

Als je kind het moeilijk lijkt te hebben, maak dan een afspraak voor hem of haar met een therapeut of therapeut. Het is meestal effectiever om met een gekwalificeerde professional grote uitdagingen aan te gaan dan alleen een naast familielid. Hogescholen en universiteiten hebben meestal personeel beschikbaar in hun wellnesscentra om studenten te helpen. Het is een goed idee om deze opties te onderzoeken wanneer je kind zich inschrijft op school om beter te begrijpen welke middelen voor hem beschikbaar zijn op de campus.

Zelfzorgroutines bouwen en ondersteunen

Leer uw kind over het belang van zelfzorg en hoe u een zelfzorgroutine kunt creëren. Leren hoe je je beste zelf kunt voeden, zal ervoor zorgen dat studenten zich gezond en gelukkig voelen, en ze in staat stellen om op hun best te presteren. Lezen 11 beste zelfzorgtips voor lichaam en geest voor ideeën om te delen en een universeel startpakket voor zelfzorg in te pakken, inclusief slaapbenodigdheden zoals een slaapmasker, essentiële oliën en kamille thee.

5 supplementen voor universiteits- en universiteitsstudenten

Lawaaierige huisgenoten, cafetariamaaltijden en eindeloos studeren kunnen een tol eisen. Een dagelijkse multivitamine is belangrijk voor het voldoen aan basisbehoeften, en andere supplementen kunnen ook helpen. Dit zijn onze top 5-supplementen voor universiteitsstudenten.

Real Food Multivitamine: Ondanks onze inspanningen zijn de diëten van studenten niet altijd de gezondste. Vul voedingsleemtes in met een multivitamine afkomstig van hele voedselingrediënten.

Magnesium supplementen: Magnesium is geweldig om te helpen ontspannen spanning, en het heeft ook andere voordelen. Het ondersteunt cellulaire energie, gezonde botten, betere slaap, humeur en meer.[5], [6]

Omega-3-supplementen: Essentiële vetzuren bevorderen veel gezondheidsaspecten, maar studenten profiteren mogelijk het meest van de hersenondersteunende voordelen van omega-3 vetzuren. Studies tonen aan dat omega-3-vetzuursupplementen de focus, het geheugen en de stemming kunnen helpen verbeteren. [4]

Probiotische supplementen

Spijsverteringsgezondheid beïnvloedt de algehele gezondheid en immuunfunctie, om nog maar te zwijgen van spijsverteringsproblemen kan ongemakkelijk en afleidend zijn. [7] Help het systeem van je student in balans te houden met een probioticum voor de spijsvertering.

Overweeg ook adaptogene kruiden zoals Rhodiola Rosea of Ashwagandha om ontspanning, kalmte en welzijn te ondersteunen.

Voordat uw kind naar de universiteit of de universiteit gaat, is het een goed idee om een jaarlijkse controle met uw arts te plannen en te bespreken hoe u hun voedings- en emotionele gezondheid kunt ondersteunen.

Gezonde Back to School Tips

Door vooruit te plannen, kunt u dit het gezondste, meest succesvolle schooljaar tot nu toe maken voor kinderen van alle leeftijden. Heb je je eigen gezonde tips om te delen op school? We horen ze graag in de reacties hieronder.

Als je van dit artikel genoten hebt, schrijf je dan in voor Swanson e-mails als de eerste om te weten over nieuwe berichten en onze beste promoties.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Voetnoten & Referenties

  1. Blue Light heeft een Dark Side: Harvard Health Publishing. (Toegankelijk op 11/06/2017) []
  2. De effecten van verhoogde eiwitinname op volheid: een meta-analyse en de beperkingen ervan. Tijdschrift van de Academie voor Voeding en Diëtetiek. (Toegankelijk op 22-08-2018) []
  3. Ontbrekende voedingsstoffen in uw voedsel. WebMD. (Toegankelijk op 22-08-2018) []
  4. De beste ingrediënten voor cognitie, focus en stemming. NUTRAIngrediënten VS. (Toegankelijk op 22-08-2018) [] []
  5. De effecten van Magnesium op subjectieve angst en stress - een systematische review. US National Library of Medicine. (Toegankelijk op 22-08-2018) [] []
  6. Magnesium-informatieblad voor gezondheidswerkers. National Institutes of Health. (Toegankelijk op 22-08-2018) []
  7. The Gut: Where Bacteria and Immune System Meet. (Toegankelijk op 22-08-2018) []

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites