Affiliate marketing

Leestijd: 3 notulen

Swanson Affiliate-programma

Met ons royale affiliatietarief kunt u het volledige marketingbudgetbedrag verdienen dat per product is toegewezen, in ruil voor het helpen van nieuwe klanten om te delen in onze geweldige producten en diensten.

Dit wordt aan u betaald via directe bankoverschrijving of via Paypal op de laatste werkdag van elke maand als uw beloning voor het promoten van ons op uw website, via uw mailinglijst en aan uw netwerk van vertrouwde contacten en vrienden.

Gelieerde partners kunnen met ons samenwerken als agent, bureau, makelaar, bedrijfsontwikkelaar, beïnvloeder, introducer, uitgever, marketeer, exclusief merk, exclusieve kanaalleverancier of andere partner die als integraal wordt beschouwd voor de positieve ervaring van onze gedeelde klant met ons merk, onze producten en diensten. .

We zijn actief op zoek naar partners om de Swanson merk voor zowel directe particuliere klanten als groothandelbestellingen aan wederverkopers en consultants.

Laat het ons weten over uzelf, uw doelgroep en uw ambities op het aanvraagformulier, en we verwelkomen u met alle geweldige tools en middelen die we moeten delen via uw goedgekeurde login.

De Swanson offer

 • Commissions rates average of 20% based on monthly performance.
 • 90 dagen cookie en lead conversie venster.
 • Ontvang levenslange commissie voor uw toegewezen klanten zolang ze het afgelopen jaar (365 dagen) minstens één keer bestellen.
 • Exclusief assortiment in het VK met producten met een hoge vraag, hoge kwaliteit en concurrerende prijzen.
 • Over 10% web sales conversion rate with average order value of £30 for retail customers and £2,000+ for wholesale orders.
 • Meer dan 90% van de detailhandelaren zijn terugkerende en groeiende klanten die om de paar weken bestellen.
 • Gratis wereldwijde levering aan alle bestellingen van particuliere klanten.
 • Gratis binnenlands of goedkoop internationaal Verzending opties voor groothandel bestellingen.
 • Gratis producten en prestatiebonussen.
 • Personal customer service via phone, email and live-chat resulting in a high proportion of repeat purchases.

Partnersbonussen

 • Verdien 1% extra van alle verkopen als een tegoed om te gebruiken voor monsters en merchandise voor levering aan uzelf of uw klanten.
 • Partners die elke maand meer dan £ 10.000 aan verkopen aan wederverkopers behalen, verdienen ook een extra reis- en onkostenbudget van 1%.

Hulpmiddelen en bronnen voor partners

We bieden volledige volgzichtbaarheid voor bezoeken aan gelinkte websites, verwijzingen en uw klanten via uw aanmelding bij de CRM-systemen (Customer Relationship Management) van deze website.

Gebruik banners, marketingcampagnekunstwerken, productafbeeldingen, gegevensfeeds, bestelformulieren, marge- en verkooprapporten om de juiste producten en promoties voor uw doelgroep te matchen.

Bekijk al onze interne marketinginitiatieven die naar uw klanten zijn verzonden en hergebruik ze voor het introduceren van nieuwe klanten.

Volg de opmerkingen van uw klantenwebsite en feedback om hun betrokkenheid en behoeften te begrijpen.

Houd de leveringsprestaties bij voor uw vertrouwen in het promoten van onze goede services.

Affiliate netwerken

Verdien extra commissie op alle Affiliate-verkopen voor Affiliates die u introduceert binnen de eerste 90 dagen na hun eerste verkoop.

Sluit je aan bij de Swanson Partnerplatform vandaag

We bieden alle tools die u nodig hebt rechtstreeks via deze website, zonder tussenliggende netwerkkosten, zodat u de volledige beloning kunt verdienen met uw creatieve advertentiecampagnes en communicatie.

Als er iets specifieks is dat je nodig hebt, laat het ons weten, we houden ervan om de dingen te laten gebeuren 🙂

Gewoon registreren bij de website en ga naar Mijn account> Partnersgebied toepassen.

Houd er rekening mee dat

Alle inhoud op deze site, zoals tekst, afbeeldingen, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips en software, is het eigendom van swanson.nl of hun inhoudleveranciers en beschermd door internationale auteursrechtwetten voor gebruik uitsluitend onder goedgekeurde overeenkomst.

Partners mogen geen van deze inhoud voor eigen doeleinden gebruiken zonder verzoek en toestemming via een goedgekeurd en actief partneraccount.

Op dit moment werken we niet met gelieerde vouchercodes.

Aangesloten overeenkomst

To beoordeling our relationship proposal in detail, please see the full Aangesloten overeenkomst.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

 • Valuta
 • Taal
 • Levering Land
 • Prijzen
  Toon prijzen met of zonder verzending inbegrepen om u te helpen ons te vergelijken met andere wereldwijde websites en marktplaatsen. Lees meer op onze prijspagina.
Hoofdmenu

Internationale sites