Groothandel

Leestijd: 4 notulen

Swanson.co.uk, Groot-Brittannië en Europese groothandel en dropshipping distributienetwerk, is op zoek naar wereldwijde strategische partners; geschikt voor onze wholesale accountdiensten, en met een klantenbestand dat zou profiteren van onze gecombineerde uitmuntendheid.

We zoeken naar gekwalificeerde en professionele partners in gezondheidsproducten die incrementele verkoop, marketingonderwijs en professionele klantenservice voor onze populaire producten en merken toevoegen.

Er is een belangrijke infrastructuur aanwezig Swanson.co.uk voor kostenefficiënte uitvoering en orderbeheer, dus we zijn verheugd de voordelen hiervan met u en uw klanten te delen.

Onze handelspartners hebben een loyaal en goed verzorgd bestaand klantenbestand, via hun eigen website, e-mailnieuwsbrieven, winkels en operaties. Lees daarom hier alle informatie zorgvuldig voordat u zich aanmeldt om ervoor te zorgen dat uw verzoek geschikt is voor onze zorg voor de waarden van het merk.

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, veranderen we de login van uw website in een wholesale-account - de prijzen zullen automatisch uw nieuwe kostprijzen weerspiegelen, met faciliteiten om uw merkidentiteit op facturen en leveringsadressen per bestelling te beheren.

Onze productie en grootste voorraden bevinden zich buiten de EU, dus we raden u ten zeerste aan om de invoerrechten te raadplegen die voor uw land van belang zijn: dutycalculator.com of hier: www.ups.com/globaladvisor

Na analyse van alle kosten en voorschriften, kiezen de meeste van onze wholesale-klanten ervoor om dropship te gebruiken, waarbij ze onze infrastructuur gebruiken om goederen rechtstreeks naar hun klanten te verzenden. Dit komt vaak omdat persoonlijke importrechten en -beperkingen worden verminderd wanneer ze door individuele consumenten worden geïmporteerd vanwege persoonlijke gebruikstoeslagen, dan voor bedrijven die grote hoeveelheden goederen over de grens verplaatsen - met koerierspapier en bedrijfslicentievereisten.

Voor distributie van bulkgoederen, winkels en verkooppunten kunnen we u echter helpen bij het geven van informatie over regelgeving voor uw land - om ervoor te zorgen dat u voldoet aan alle autoriteiten.

We bieden bulk-buy groothandelsprijzen en direct-to-customer dropshipping-diensten vanuit onze 5 magazijnen, met de nadruk op het minimaliseren van de afleveringskilometers en behandelingskosten, om Swanson.co.ukconsumenten de best mogelijke waarde.

Uw gewoonten en succes zijn belangrijk voor ons team bij het opbouwen van partnerrelaties en zijn afhankelijk van uw klantgerichte feedback om de beste gezondheidsproducten voor hun behoeften te blijven ontwikkelen.

Kleinere en nieuwe online wederverkopers kunnen vinden dat de directe dropshipping-service meer cashflow-vriendelijk en schaalbaar is dan de extra stap in de supply-chain naar klanten die in stocking en zelfbezorging worden gecreëerd.

Zowel dropship- als bulkgroothandelsopties zijn altijd beschikbaar voor alle accounts, dus u kunt deze service gebruiken om uw ervaring op te bouwen met minimaal voorraadhoudingsrisico en de overgang naar zelfbezorging wanneer u meer ervaring hebt met uw klantvereisten.

Exclusieve verkopers moeten bij de prijsbepaling voor winkelschappen rekening houden met de kosten voor klanten voor frankering en verpakking bij het online kopen van één artikel, om concurrerend te zijn ten opzichte van online vergelijkingen van klanten. Het wegvallen van de kosten voor de levering van klanten moet u helpen om vergelijkbaar te blijven met internetprijzen en een vergelijkbare marge overblijven om te investeren in uw persoonlijke klantenservice.

Wholesale-accounts zijn alleen voor handelsklanten, inclusief; high street-winkels, gezondheids- en schoonheidsbeoefenaars, artsen, operaties en onafhankelijke websites.

De marges voor de online verkoop van producten nemen af, met een overvloed aan concurrentie en een hogere efficiëntie van de logistiek ten opzichte van historische 'vuistregels' voor mark-ups. U moet er dus voor zorgen dat uw kosten volledig en nauwkeurig zijn voor uw doorlopende succes bij wederverkoop, waarbij u zich concentreert op kostenefficiëntie en marketing met toegevoegde waarde.

We moedigen u altijd aan om de best mogelijke prijzen en waarde aan klanten door te geven, zodat we u kunnen helpen bij uw strategie zodra we uw bedrijf beter begrijpen, met gegevensfeeds, beeldmateriaal, marketingmateriaal, redactioneel nieuws en advies over kostenbeheersing.

Er is geen vaste kortingspercentage voor groothandelsprijzen van de detailhandelsprijzen die u ziet. U moet alle regels afzonderlijk controleren, omdat de marges variëren afhankelijk van het aanbod, de vraag en de schaalvoordelen voor de fabricage van elk product.

Kopers zijn verantwoordelijk voor alle transportkosten en invoerrechten, dus moeten deze in de kosten opnemen. We voegen geen administratiekosten toe aan de verzend- of koerierkosten als we dit voor u regelen, maar behouden het recht om alle inzameldragers goed te keuren op basis van hun naleving van ons individuele magazijnbeleid.

Je bent misschien aangetrokken tot Swanson.co.uk door onze lage prijzen, die voor een deel het gevolg kunnen zijn van het merendeel van onze goederen van buiten de EU, maar als u commercieel wilt importeren in het VK en de EU, voor opslag en wederverkoop, moet u rekening houden met alle kosten, Valutaconversie, afhandelingskosten, belastingen en beperkingen voor uw land.

We hebben voorraad beschikbaar vanuit ons magazijn in de VS voor douane-cleared en duty-paid levering in de hele EU, biedt u een keuze uit meerdere verzendlocatie opties om het bestellen te optimaliseren volgens uw prioriteiten met betrekking tot; snelheid, administratie en kosten.

Houd er rekening mee dat; dropshipped invoer van persoonlijke klanten voor kleine artikelen maakt geen invoer- of verkoopbelasting, maar commerciële import wel, dus u zult merken dat de marge voor groothandelsprijzen op bulkimport niet altijd toereikend is voor uw bedrijfsstrategie als u een bedrijfsstrategie vertrouwt over een poging om korting te geven onder de prijzen die al online worden aangeboden aan persoonlijke klanten. We moedigen duurzame bedrijfsmodellen aan met investeringen in klantenservice, marketing en onderwijs - we kunnen u hierbij helpen zodra we meer weten over uw bedrijfsstrategie en klantenbestand.

Wholesale-bestellingen zijn onderworpen aan een minimale bestelwaarde van £ 200 (exclusief belastingen en verzendkosten). We controleren de verkoopkanalen van accounts om ervoor te zorgen dat ze legitieme handelsaccounts blijven met een duurzaam prijsbeleid - doorverkoop binnen onze licentieovereenkomsten en algemene voorwaarden. We hebben een groot aantal bronnen beschikbaar om uw bedrijf te laten groeien, dus spreek alstublieft met uw Swanson Relatiemanager om te zien hoe we u kunnen helpen.

Bedankt voor je interesse in Swanson.co.uk in het Verenigd Koninkrijk en Europa - we verheugen ons op onze samenwerking om samen met u een gezond bedrijf te laten groeien.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites