Werk met ons

Yay, we houden ook van vrienden maken als je een van deze ...

Leestijd: < 1 minuut
Werk met ons

Als u een product, dienst of vaardigheid heeft die u wenst aan te bieden, neem dan alsjeblieft een kijkje naar wat we momenteel het eerst doen - en laat ons dan weten wat uw aanbod onderscheidt of de reis verbetert waar we al op zitten het grotere goed.

Zorg ervoor dat u onze Mission Statement enTrots Open Source pagina's om ervoor te zorgen dat onze filosofieën een goede match zijn.

Als je denkt dat je iets innovatiefs en efficiënts kunt bieden om ons team en onze klanten te helpen Neem hier contact met ons op in eerste instantie met je pitch of introductie en relevante links.

We behandelen alle communicatie vertrouwelijk volgens onze Privacybeleid.

Vanzelfsprekend ontvangen we veel ongevraagde verkooppraatjes, wat goed is en als je terecht trots bent op je kans, de moeite neemt om de juiste partners te vinden en vertrouwt op ons vaardige oordeel om de waarde erin te zien, dan hebben we is misschien net zo enthousiast en zal bij je terugkomen om er alles over te vragen.

Alstublieft, excuseer ons als we dat niet doen, of het kost tijd, omdat we altijd gefocust zijn op onze eigen lange lijst van prioriteiten - maar als de tijd rijp is, zullen we zeker alle informatie die we hebben herzien, wanneer we kunnen geef je een eerlijk en grondig beoordeling.

En bedankt dat je aan ons denkt!

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites