pricing

Leestijd: 10 notulen

Spring direct naar "Hoe u de best mogelijke prijzen krijgt"Om nog meer op uw aankopen te besparen dan enige andere website ...

Of lees het volledige artikel om alles te vinden wat u moet weten prijzen...

Prijsbeleid

Heel eenvoudig, onze prijzen beleid is er alles aan te doen om u de beste prijzen te geven!

Hiervoor gebruiken we een combinatie van technologie om te maken prijzen nauwkeurig en duurzaam, en goede beslissingen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling om alle kosten door schaalvoordelen zo laag mogelijk te houden.

Prijsberekening

Er zijn een aantal manieren om prijzen te presenteren, inclusief of exclusief verzendkosten, verpakking, invoerrechten en omzetbelasting, en het bescheiden loon van de goede mensen die uw goederen ontvangen, verzenden en afleveren, en die hier elke dag zijn om uw vragen te beantwoorden en u te laten zien de beste deals die we kunnen vinden en onderhandelen met fabrikanten voor u.

De prijs u betaalt wordt beïnvloed door de algehele efficiëntie van de totale bestelling, en we geven alle besparingen door die mogelijk zijn voor grotere bestellingen omdat ze ons simpelweg minder kosten voor verzending, dus ze zouden u ook minder moeten kosten voor hetzelfde bedrag!

Prijzen van internationale producten

Door al uw zeer gewaardeerde te lezen en te overwegen feedback, de overgrote meerderheid van de mensen wil de prijs van het product en Verzending afzonderlijk.

U kunt nu eenvoudig prijzen en vergelijken Verzending met websites over de hele wereld - en vooral om te vergelijken met websites in het land van herkomst voor geïmporteerde producten die vaak niet zo concurrerend internationaal beheerd worden Verzending opties.

We zijn nu verheugd u dit standaard te kunnen aanbieden, zodat u nu de kunt zien prijs van het product van de fabrikant, en de export, import en levering afzonderlijk voor een echte, eerlijke en transparante vergelijking.

Dit helpt je beide te zien; de schaalvoordelen die we creëren door volumekortingen bij fabrikanten en de kostenbesparende besparingen die we creëren om die producten zo snel en efficiënt mogelijk van de productielijn bij u thuis te krijgen.

Probeer ons; vergelijk ons met een andere website en deel deze met ons feedback op alles wat u wilt dat wij ook bekijken of vergelijken!

Prijstransparantie

Verzenden

Voor de doeleinden van dit artikel en beknopte uitleg gebruiken we de term *Verzenden* om op te nemen: de aankoopkosten van de fabrikant, inclusief betalingsverwerking, boekhoudkundige en wisselkoerskosten, de kosten van Verzending naar elk vervullings- of expeditie-magazijn, de kosten van export en import naar elk magazijn, de kosten van veilige opslag, reiniging, veiligheid en rotatie, en vervolgens picken, verpakken, verpakken, bezorgen door de koerier, portokosten van de koerier en ten slotte alle toepasselijke invoer invoerrechten en belastingen voor uw bezorgland als het magazijn zich daarbuiten bevindt, en de kosten voor het volgen en vervolgens verwerken van bezorgbevestiging door uw lokale last-mile-vervoerder.

Ja, er komt veel bij kijken!

Maar maak je geen zorgen, het is onze taak om je te laten zien hoe je die kosten zo laag mogelijk kunt houden!

Gratis verzending

Natuurlijk bestaat er niet zoiets als gratis, daarom *Gratis verzending* is gewoon een manier om de totale prijzen per artikel en bestelling weer te geven, zodat u de totale kosten per artikel gemakkelijker kunt zien, inclusief de productiekosten, internationaal transport, invoerrechten, belastingen, opslag, pick, pack, verpakking, verzending en levering per eenheid hoeveelheid - wat allemaal oploopt tot de globale prijs zie je en de prijs je betaalt.

Met alle technologie ter wereld is het echter nog steeds niet mogelijk om elke mogelijke orderpermutatie in elk item op te nemen prijs op deze manier, dus het moet gebaseerd zijn op meerderheidsgemiddelden en de laagste gemene deler - maar dat betekent dan dat beide eerst hogere headline all-inclusive prijzen zullen zien, en een afrondingselement bevatten dat u niet zult zien en niet kunt zien bieden dezelfde kostenbesparende transparantievoordelen van *Plus verzending* prijzen.

Plus verzending

Onze specialiteit is het vinden van hoogwaardige en ethische merken van over de hele wereld en ze ook over de hele wereld te leveren - dus er zijn veel kosten om te berekenen en in gedachten te houden.

Over het algemeen zijn de algemene hoogste procentuele kosten in elke toeleveringsketen, van productie tot consument, overheidsbelastingen.

Belastingen zijn goed, omdat dit de commissie is die we allemaal aan onze regeringen betalen, zodat ze op betrouwbare wijze alle gedeelde diensten zoals onderwijs, gezondheid en veiligheid kunnen aanbieden waarvan we het er allemaal over eens zijn dat ze het best collectief worden betaald en worden geleverd zonder de overhead van verkoop, marketing en verwerking van betalingen.

De * manier * waarop u goederen bestelt en de route die ze volgen, kunnen echter een groot effect hebben op het totale percentage van invoerrechten en belastingen, dus nogmaals, we gebruiken technologie om al die kosten en permutaties te berekenen om u de meest kostenefficiënte bestelling te bieden opties.

Natuurlijk betalen we nog steeds met trots alle juiste belastingen nauwkeurig, wettig en plichtsgetrouw - hoewel we ook de kosten van belastinginning verlagen met geconsolideerde vracht en elektronische verwerking van belastingen die verschuldigd zijn volgens de route om de kosten van belastinginning zo laag mogelijk te houden mogelijk, en profiteer daarom van overheden en uzelf met lagere totale kosten bij het verplaatsen en volgen van goederen en diensten.

Daarna de kosten van het daadwerkelijke product van de fabrikant en de kosten van alles Verzending van hen aan jou.

Daarna zijn de kosten van marketing, die tegenwoordig voornamelijk de website en datafeeds naar andere websites zijn.

Ten slotte zijn de kosten van ons, hier en voor u aan het werk, dat is het laagste totale percentage van de prijsen naarmate onze volumes stijgen en onze vaste kosten statisch zijn, kunnen we alle kostenbesparingen rechtstreeks aan u doorberekenen via lagere Verzending kosten, volumekortingen en verwijzingscommissies waarbij we ook kunnen besparen op marketingkosten.

Snel versus goedkoop versus kwaliteit

Het is een veel voorkomende triage, waarbij ze zeggen, kies er twee en dat zal je vertellen wat de derde zal zijn.

Hoewel het nog steeds altijd mogelijk is om alle drie te verbeteren, en dat is wat we * efficiëntie * noemen, door schaalvoordelen, en u ziet het als waar voor uw geld.

We * kopen * alleen producten van gevestigde, gecertificeerde en gerenommeerde merken, dus u kunt er zeker van zijn dat we nooit inleveren op kwaliteit in sourcing van alleen de hoogst gewaardeerde, transparante en verantwoordelijke fabrikanten die hun garantie van productkwaliteit aan u ondersteunen.

Dit vertrekt snel versus goedkoop - en dat is aan jou om te kiezen - dus het is aan ons om je beide opties aan te bieden.

U vraagt ons om de laagst mogelijke prijzen te vinden en bezoekt alleen onze website om te overwegen om te bestellen, als we het beste kunnen bieden prijs voor een betrouwbare service - dus we moeten altijd de laagste berekenen en u de beste bieden prijs mogelijk - en dat doen we precies.

Dit betekent echter dat u de standaard bezorgservice moet gebruiken met de bijpassende bredere levertijd, die u moet meenemen in uw kostenbesparingen en orderplanning, zodat het duurdere snelle onderdeel voor u geen verschil maakt - ook al zullen we altijd bezorgt u uw bestelling zo snel als menselijk mogelijk is met het wettelijk verankerde vertrouwen van nationale postbedrijven die verantwoordelijk zijn voor de veilige en snelle levering van uw goederen.

Soms heb je ook snel nodig, dus voegen we voortdurend routing- en service-opties toe om je die opties ook te geven - hoewel 98% van de klanten nog steeds kiest voor de lagere overall prijs als ze graag wachten op hun typische standaard lokale postbezorgservice, is de keuze nog steeds belangrijk, omdat we soms allemaal iets sneller nodig hebben en graag snel betalen om ons tijd en geld te besparen op een ander gebied.

Onze prijzen

Na vele jaren studeren en luisteren feedback wat betreft de voor- en nadelen van elke methode voor het berekenen van prijzen, concludeerden we dat de beste manier om prijzen te presenteren is hoe je ze ook zou willen zien, en gaven je de keuze om * beide * berekeningsmethoden te zien en te vergelijken om de beste algemene te vinden waarde voor uw ordergrootte en variëteitbehoeften.

We hebben altijd geloofd in efficiëntie, nauwkeurigheid, eerlijkheid en transparantie in ons aanbod, het maakt deel uit van ons Mission Statement, wat betekent dat we de prijzen nu standaard presenteren als *plus verzending* - zodat u de werkelijke inhoud kunt zien prijs van het product van de fabrikant - en de werkelijke kosten om het bij u te krijgen via de gewenste route- en bezorgservice.

Dit plaatst ons ook op een gelijk speelveld met zoekmachines en prijs vergelijkingswebsites waar soms minder transparante concurrenten hun verbergen Verzending kosten totdat u op de betalingspagina komt, wat simpelweg uw tijd verspilt en het u moeilijker maakt om snel een echte en eerlijke vergelijking te maken.

We verbergen nooit prijzen, we bieden altijd de laagst mogelijke prijzen en kosten, en we doen er alles aan om u te vinden en u te begeleiden naar de meest kostenefficiënte merken en manieren van bestellen die u de beste algehele waarde bieden, zodat u kunt vertrouwen op onze website en levering, en bespaar jezelf kostbare tijd en geld.

Prijs presentatie

pricing kan verwarrend overkomen, simpelweg omdat bijna elk bedrijf dit anders doet en er nu veel platforms aanwezig zijn prijzen ook op verschillende manieren!

Zoekmachines

Google toont bijvoorbeeld alleen de prijs van het product en kan de werkelijke waarde niet berekenen Verzending dus heeft de neiging om optioneel de waarde te tonen die door de website wordt gepresenteerd - wat betekent dat veel websites hun website nu hebben gesplitst prijzen presentatie zodat het item prijzen lijkt lager in het oog te springen in de zoekresultaten en de servicekosten worden achteraf toegevoegd, afhankelijk van uw verzend- en leveringsoptie-keuzes - maar soms moeilijker te vinden wanneer ze aan het einde van het afrekenproces verborgen zijn.

Prijsvergelijking

Luchtvaartmaatschappijen staan natuurlijk bekend om het feit dat ze sinds de komst van dit presentatiemodel gedwongen worden prijs-vergelijk websites, waarbij de kop prijs is wat de aandacht van mensen trekt of hun aanbiedingen zelfs op de eerste pagina met zoekresultaten laat zien.

We zouden dus kunnen zeggen dat het tegenwoordig ingewikkelder is - maar we hebben hier ook om gevraagd met onze keuzes bij het indirect onderzoeken van prijzen en waar we op klikken.

Ze hebben eenvoudigweg gereageerd en ons gegeven waarnaar we op zoek waren, de laagste prijzen en optionele services op basis van onze voorkeuren - en andere industrieën hebben dit nu ook gevolgd.

Gelukkig hebben we nog steeds keuzes, en de concurrentie is nog steeds aan het innoveren, we hebben net wat meer werk voor onszelf gemaakt in het onderzoeken en vergelijken vanwege deze kop prijzen voorkeur voor onze aandacht - maar nu heeft onze gewaardeerde gewoonte en verscheidenheid aan behoeften onze dienstverleners aangemoedigd om meer opties en innovaties aan te bieden voor alle budgetten en voorkeuren.

Fair Trade-prijzen

Dus deze op opties gebaseerd prijzen Het presentatiemodel wordt gedreven door het gebruik van deze zoekmachines door klanten en neemt vaak alleen die aanbiedingen op in hun navigatie en overweging die op de eerste pagina van uw zoekopdracht verschijnen - we doen het allemaal - hoewel velen van ons nu leren dat we meer moeten doen werk om het totale resulterende totaal te vergelijken prijs voor onze voorkeuren - dus vinden we graag een vertrouwd merk en blijven dan bij hen in ruil voor de loyaliteitsbonussen die we krijgen in ruil voor de wederzijdse kostenbesparingen die vertrouwde loyaliteit voor beide partijen creëert.

Dit betekent ook dat we een verantwoordelijkheid hebben jegens de telers en producenten in het land van herkomst van uw goederen, dus we betalen altijd een eerlijke prijs voor voorraad, en gebruik al onze technische ontwikkelings- en automatiseringsmogelijkheden om alle kostenefficiëntie in de verdere doorvoer en levering te brengen - zodat makers en fabrikanten voortdurend kunnen investeren in het onderzoeken en ontwikkelen van hun eigen infrastructuur, voor schaalvoordelen en hoogwaardige training en onderwijs dat je dan ziet als innovatie en toenemende waarde.

Onze prijspresentatie

Om zelfs uw aandacht te trekken in zoekmachines en prijs vergelijkingsmotoren onder agressieve concurrentie, we moeten presenteren *Plus verzending* prijzen standaard.

Afhankelijk van hoe je ernaar kijkt, de Verzending de kosten kunnen dan naar verhouding vrij hoog lijken. Hoewel dit echt is wat het ons kost om de goederen van de fabrikant bij u te krijgen, kan het ook zeer onthullend zijn en u helpen bij het kiezen van de meest efficiënte en beste prijs-kwaliteitverhouding voor u.

Voor degenen die nog steeds denken *Gratis verzending* is gratis of consequent, of wil gewoon het totale item zien prijs inclusief alle transport- en bezorgkosten, bieden wij u nog steeds een manier om prijzen te zien * inclusief * Verzending te.

Dit is echter een groter probleem - * voor grotere bestellingen en bulkaankopen * kunt u alleen de laagste algemene prijzen bereiken door te kijken naar *Plus verzending* prijzen - die u zult zien als u artikelen of hoeveelheden aan uw winkelmandje toevoegt.

Dit benadrukt ook dat die *Gratis verzending* en * abonneren en opslaan * aanbiedingen die u ziet in Amazon, Ebay en anderen zijn niet altijd de beste deal voor u of het milieu, en daarom raden we altijd transparantie aan in *Plus verzending* prijzen en in bulk kopen om tijd, geld en materiaalkosten te besparen tijdens de wereldwijde reis die uw goederen kunnen maken.

Hoe krijg je de beste prijs?

Het eerste dat u in gedachten moet houden, is dat kleine bestellingen voor 1 artikel iedereen het meeste te verwerken kosten, dus idealiter zou u moeten streven naar een mand met 3 of meer artikelen voor de schaalvoordelen bij het verwerken en verzenden van betalingen om u een algehele gunstiger prijs per item.

Vaak kunnen de besparingen 10% tot 50% of meer bedragen voor bulkaankopen, dus als u iets regelmatig gebruikt, zijn dingen als * Abonneren en opslaan * -programma's over het algemeen erg duur en inefficiënt, en u bespaart meer door benodigdheden te kopen voor een langere tijd allemaal in dezelfde volgorde.

Bestel eerder om te profiteren van de betrouwbare en economische nationale postbezorgingstarieven voor alle gebieden, in feite betaal je jezelf om te wachten, en vaak is er weinig of geen verschil in levertijden wanneer economy post altijd zo snel mogelijk reist, het hoeft gewoon niet geen snelle instap-wachtrij-sprong als er vertragingen zijn.

Abonneer u op onze e-mailnieuwsbrief, het is gratis en de meest actuele en betrouwbare melding voor wanneer we de speciale aanbiedingen publiceren waarover we hebben kunnen onderhandelen of berekenen op basis van populaire categorieën met veel vraag.

Kom rechtstreeks naar onze website, het bespaart ons zowel het geld voor klikken via advertentiesites, en we geven al die besparingen ook door.

Vertel ons wat u zoekt, als we het niet op voorraad hebben maar u het economisch niet kunt vinden, dan kunnen we het speciaal voor u bestellen, vaak ook in groothandelshoeveelheden, zodat u echt kunt krijgen wat u zoeken naar zo laag mogelijk prijs.

Vertel je vrienden over ons! Hoe groter de schaalvoordelen die we creëren, hoe lager de prijzen die u krijgt - en we geven het volledige marketingbudget voor nieuwe klanten aan u door als kortingscode. U bespaart ons opnieuw allebei geld, omdat marketingkosten een overheadkosten zijn wanneer uw onderzoek en ervaring waardevoller zijn voor uw vrienden, dus we geven het u beiden terug.

Vertel ons of je een lagere hebt gezien prijs ergens anders en profiteer van onze Prijs Promise! We hebben misschien een deal met een leverancier gemist - of het kan zijn dat een concurrent een fout heeft gemaakt en een prijs ze kunnen niet echt leveren of doen iets waarvan we geen van beiden transparant vinden.

Vertel ons over kortingsbonnen codes je hebt ergens anders gezien en we zullen dan matchen of verslaan!

Stuur ons feedback op onze website - u bent duizenden meer dan wij in het dagelijks browsen en gebruiken van de website - als u iets ontdekt dat niet werkt voor u, werkt het misschien ook niet voor anderen - hoe sneller we iets vinden en repareren, hoe beter voor iedereen!

Schrijf mooi positief feedback beoordelingen op beoordeling websites, hoe meer mensen op de hoogte zijn van uw gelukkige ervaring, hoe meer mensen we kunnen helpen, hoe beter we deals kunnen maken en de kosten voor iedereen kunnen verlagen!

In feite heeft u de controle over de prijs u betaalt, en we zijn u zeer dankbaar dat u ons in dienst heeft genomen met uw gebruik om u alles te geven wat u wilt en om u meer te vinden van wat u nodig heeft tegen de laagst mogelijke prijzen.

We zijn een team, dus bedankt voor het lezen en leren van meer over het hoe en waarom van prijzen, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken voor het welzijn van iedereen die we allemaal waarderen 🙂

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
  • Prijzen
    Toon prijzen met of zonder verzending inbegrepen om u te helpen ons te vergelijken met andere wereldwijde websites en marktplaatsen. Lees meer op onze prijspagina.
Hoofdmenu

Internationale sites