Trots Open-Source

Leestijd: 3 notulen

Onze organisatie en ons team hebben een open source- Eerste filosofie omdat onze ervaring van de collectieve wijsheid die een open-source gemeenschap met zich meebrengt - met gepassioneerde, ervaren en nieuwsgierige ontwikkelaars, door middel van transparantie in code - is dat de veiligheid, eerlijkheid en snelheid van evolutie vaak een waarde bieden die verder gaat dan wat gesloten bedrijfsmodellen kan handhaven.

Hoewel het gebruik van open-source software op zich de veiligheid niet garandeert, betekent het kiezen van populaire en veel gebruikte, peer-reviewed en regelmatig onderhouden open-softwarelicenties meestal dat er meer openheid is voor kritiek en verbetering van een bredere gemeenschap dan welke enkele organisatie ook zou kunnen ondersteunen - of zelfs veroorloven - omdat het verbergen van dingen over het algemeen duurder is dan het inzetten van dezelfde bronnen bij het maken. Dit kan uiteindelijk innovatie onderdrukken, de makers ontmoedigen en resulteert in het gebruik van marktdominantie om inefficiënte prijzen te handhaven in plaats van waarde te promoten door kennis en efficiencyvoordelen te delen met de samenleving van de klant en die van henzelf.

Vanuit het standpunt van een ontwikkelaar, in staat zijn om openlijk werk te publiceren, stelt hen in staat om hun vaardigheden te promoten en in staat te zijn peer-review en beloning van klanten te zoeken op basis van de waarde die ze toevoegen in licentiecode voor commerciële implementatie, ondersteuning en onderhoud.

De waarde van een globaal bruikbaar idee - dat kan en onvermijdelijk zal worden bestudeerd en gekopieerd - ligt voornamelijk in de implementatie, het begrip en het vermogen om het te evolueren. Dus de licentienemer betaalt voor de vaardigheden om zich te blijven ontwikkelen, en niet om de kunst van de creatie te verbergen voor anderen, ten nadele van de ontwikkelaarskrediet en de collectieve kennis van de maatschappij.

Kun je deze website en organisatie kopiëren omdat het gebruikmaakt van open-source software? Natuurlijk, net zoals je je eigen wielen kunt maken in elke gewenste vorm.

Ons team heeft meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van collectieve e-commerce, dus als u een vergelijkbare ervaring of toegang hebt en als u denkt dat dit een duurzaam en waardig gebruik van uw hulpbronnen is, dan leeft u in dezelfde overwegend vrije wereld die u bood. ons dezelfde kansen.

Om dezelfde redenen als dat de gov.uk open-source initiatief biedt een groter voordeel voor het VK en de samenlevingen wereldwijd die daarin kunnen delen, we hebben dezelfde ambities voor e-commerce - het meer open aanbod, hoe beter.

Met voldoende vaardigheden kun je elk kunstwerk kopiëren, maar originaliteit, zorg en beloning voor het investeren in het vermogen om te creëren, is waar echte waarde aan de samenleving wordt toegevoegd, daarom richten we ons op keuzes die een betere algehele waarde bieden voor onze gebruikers, klanten en partners.

We begeleiden onze vrienden, collega's en fellows om inspiratie te zoeken uit het verleden en het heden en bouwen daarop voort met originaliteit om nieuwe problemen op te lossen die nog niet adequaat zijn onderhouden of resource-efficiënt zijn gemaakt.

Ja, er zijn veel websites die goederen, service en informatie aanbieden - en we bestuderen en gebruiken er veel van - maar we zijn op zoek naar unieke oplossingen waar we niet het gevoel hebben dat er voldoende momentum is om te creëren en te innoveren in op deze manier. We werken aan het promoten van de waarden dat veel van de open filosofieën van onze organisatie zijn ontworpen om duurzaam te demonstreren en te bewijzen.

Wanneer we een gesloten bronplatform moeten gebruiken, als er nog geen geschikt open-sourcealternatief is, zoeken we organisaties met een interne open filosofie en zijn ze gebaseerd op open-source frameworks, zodat de waarde die we zoeken van hun systemen is niet de mogelijkheid om de broncode zelf te ondervragen, maar om te weten dat voldoende anderen dat kunnen, en dat de licentie die we hebben is voor de implementatie, commercieel gebruik en ondersteuning van voortdurende ontwikkeling.

Hoewel we open-source-equivalenten blijven volgen en als ze uiteindelijk de integriteit en het vermogen van elke eigen oplossing overtreffen, hebben we de mogelijkheden om te veranderen en te evolueren met de open-sourcecommunity.

De waarde in onze organisatie ligt niet in gepatenteerde systemen, maar in openheid en vertrouwde relaties die ons team gezamenlijk duizenden jaren heeft opgebouwd tussen klanten, teamleden, leveranciers en partners - en we hopen dat onze relatie met u er een is waar we kan onze wederzijdse doelen om onze tijd te verbeteren, te evolueren en te genieten voortzetten, met een duidelijk geweten dat we een leven na leven duurzaam nastreven en voor het grotere goed van anderen.

Waar mogelijk, wanneer we de open-source software die we gebruiken verbeteren, retourneren we de voorgestelde oplossingen aan de moderators van het project voor beoordeling en opname of evolutie naar eigen goeddunken. We volgen ook respectvol zero-day veiligheidsetiquette best-practice voor het melden van potentiële kwetsbaarheden die we hebben beoordeeld en gepatcht, zoals we van onze eigen inspecteurs verwachten.

In de loop van de tijd hebben we een missie om alle publiekelijk nuttige documentatie en niet-persoonlijke gegevens van onze organisatie te openen voor peer-review, gebruik door de gemeenschap en bijdrage zowel via deze website als relevante fora.

Gedeelde technologie, op een verstandige manier gebruikt, kan veel tijd en energie-efficiëntie opleveren ten gunste van veel meer dan degenen die de korte bewaarnemers ervan zijn - en dit zijn voordelen die we beiden genieten en die we moeten delen.

Het kiezen van een open-source-first filosofie is een bewijs van ons geloof in gemeenschapswaarden, en een mogelijkheid om de wortels van een verantwoordelijke en efficiënte organisatie te zaaien, gebouwd op eerlijke relaties, verdiensten en vertrouwen.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites