Veiligheid

Leestijd: < 1 minuut

We gebruiken Secure Socket Layer (SSL) -codering op alle pagina's waar u persoonlijke informatie kunt indienen om te voorkomen dat deze wordt onderschept en gelezen door een derde partij met toegang tot het netwerk tussen uw webbrowser en onze webservers.

Uw persoonlijke gegevens en uw creditcardgegevens worden omgezet in een gecodeerde code die veilig kan worden verzonden via openbare internetverbindingen.

Onze systemen zijn zo ontworpen dat er nooit kaartgegevens worden doorgegeven via onze servers en dat betrouwbare PCI-compatibele organisaties met door banken goedgekeurde beveiliging uw kaartgegevens verwerken met behulp van hun beveiligde betalingsgateways.

Als u ooit vermoedt dat uw creditcardgegevens worden gebruikt zonder dat u het weet, moet u in eerste instantie contact opnemen met uw creditcardmaatschappij om hen te laten weten hoe en waar u uw kaart recentelijk hebt gebruikt, zodat zij de bron van de gegevens kunnen vinden lekken.

We raden u ten zeerste aan om uw computer up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingsupdates en antivirusbeveiligingssoftware. Een van de meest gebruikte methoden voor het vastleggen van persoonlijke gegevens is een compromis op uw persoonlijke computer of apparaat van verborgen trojan-software.

Zorg ervoor dat u verschillende wachtwoorden voor alle websites gebruikt en we raden u aan een wachtwoordbeheerder zoals LastPass, 1Password of een niet-gedeelde webbrowser te gebruiken om u hierbij te helpen.

Bezoek onzePrivacybeleidpagina voor meer informatie over onze gegevensbeveiligingsmaatregelen.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites