Gratis verzending wereldwijd

Leestijd: 2 notulen

Wereldwijd gratis winkelen voor iedereen - hoe doen we dat?

In het tijdperk van de wereldwijde luchtvaart en Verzending, en de korte geschiedenis van online kopen, het is nu mogelijk om overal ter wereld te winkelen - en met groeiende schaalvoordelen in internationaal Verzending, de kosten voor u dalen.

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden ons nu vaste wereldwijde tarieven - die op hun beurt volume helpen opbouwen voor meer afgelegen gebieden om hun eigen kosten te verlagen om deze routes te onderhouden en te laten groeien.

Dit geeft ons toegang tot zeer competitieve wereldwijd Verzending tarieven, het openen van de plaatsen waar u kunt bestellen voor bezorging.

We willen echt dat iedereen profiteert van de online shopping-revolutie - met betaalbare toegang tot een steeds groter aantal producten, waar u ook woont.

Is het echt free Verzenden?

Natuurlijk gratis verzending is niet kosteloos - zoals u waarschijnlijk weet, heeft uw bezorgingsagent ook een fatsoenlijke kost nodig.

Geen verzendkosten in deze context betekent dat we simpelweg het wereldwijde opnemen Verzending kosten binnen de prijs.

Dit maakt het veel eenvoudiger voor u om prijzen te vergelijken en de totale kosten te berekenen - en geen onaangename verrassingen bij het afrekenen als u maar één ding nodig heeft en het andere het dubbele in rekening kan brengen schip het.

Natuurlijk, als u bepaalde producten voor thuis bestelt Verzending, dan zijn er enkele lagere kosten, die we aan u doorberekenen als kortingen, speciale aanbieding en vouchers.

Ons belangrijkste doel is om een zo goed mogelijke betrouwbare service te verlenen prijs, en wij onderhandelen namens u, met de hoeveelheden maatwerk die u meebrengt, om de prijzen laag te houden en alle beschikbare kortingen en aanbiedingen door te geven.

Probeer ons, er is geen minimale bestellingen!

Afhankelijk van waar je woont en de route die pakketjes levertijd zal variëren, maar we geven de best mogelijke schattingen die we kunnen op de productpagina en afrekenen, zodat u weet wat u kunt verwachten en wanneer.

Je kunt ons altijd laten weten of je een andere ervaring hebt en dat doen we beoordeling de prognoseberekeningen voor uw gebied en we loggen alle informatie om onze tijden en prognoses te blijven verbeteren.

We gebruiken alleen nationale gerenommeerde postvervoerders - die allemaal gebonden zijn aan dezelfde postvakbondsregel, dus uw goederen zijn wettelijk beschermd tegen diefstal of geknoei - en u kunt er zeker van zijn dat al het mogelijke wordt gedaan om uw bestellingen veilig en snel af te leveren met onze ondersteuningsservice voor het volgen, traceren en oplossen van problemen.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
  • Prijzen
    Toon prijzen met of zonder verzending inbegrepen om u te helpen ons te vergelijken met andere wereldwijde websites en marktplaatsen. Lees meer op onze prijspagina.
Hoofdmenu

Internationale sites