Gratis verzending wereldwijd

Leestijd: 2 notulen

Wereldwijd gratis winkelen voor iedereen - hoe doen we dat?

In het tijdperk van wereldwijde luchtvaart en verzending, en de korte geschiedenis van online kopen, is het nu mogelijk om overal ter wereld te winkelen - en met de groeiende schaalvoordelen in internationale verzending, dalen de kosten voor u.

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden ons nu vaste wereldwijde tarieven - die op hun beurt volume helpen opbouwen voor meer afgelegen gebieden om hun eigen kosten te verlagen om deze routes te onderhouden en te laten groeien.

Dit geeft ons toegang tot zeer concurrerende wereldwijde verzendtarieven, waardoor u de plaatsen kunt openen die u kunt bestellen voor bezorging.

We willen echt dat iedereen profiteert van de online shopping-revolutie - met betaalbare toegang tot een steeds groter aantal producten, waar u ook woont.

Is het echt free Verzenden?

Natuurlijk “free shipping” is niet kosteloos - zoals u waarschijnlijk weet, heeft uw bezorgingsagent ook een fatsoenlijke kost nodig.

Gratis verzending in deze context betekent dat we eenvoudig de wereldwijde verzendkosten binnen de prijs opnemen.

Dit maakt het voor u veel eenvoudiger om prijzen te vergelijken en de totale kosten te berekenen - en geen onaangename verrassingen in de kassa als u slechts één ding nodig hebt en de andere twee kan opladen om het te verzenden.

Als u producten bestelt voor binnenlandse verzending, zijn er natuurlijk ook enkele lagere kosten, die wij aan u doorberekenen als kortingen, speciale aanbiedingen en vouchers.

Ons primaire doel is het leveren van een betrouwbare service tegen de best mogelijke prijs, en we onderhandelen namens u, met de volumes van uw eigen gebruik, om de prijzen laag te houden en alle beschikbare kortingen en aanbiedingen door te geven.

Probeer ons, er is geen minimale bestellingen!

Afhankelijk van waar je woont en de route die pakketten nemen, variëren de levertijden, maar we geven de best mogelijke schattingen die we kunnen op de productpagina en de kassa, zodat je weet wat je kunt verwachten en wanneer.

U kunt ons altijd laten weten of u een andere ervaring hebt en we zullen de prognoseberekeningen voor uw regio bekijken en alle informatie loggen om onze tijden en prognoses te blijven verbeteren.

We gebruiken alleen nationale, gerenommeerde postbodes - die allemaal gebonden zijn aan dezelfde regel voor de postunie, zodat uw goederen wettelijk beschermd zijn tegen knoeien - en u kunt er zeker van zijn dat alles in het werk wordt gesteld om uw bestellingen veilig en snel af te leveren.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites