Enzymedica

Leestijd: 2 notulen

Enzymedica is een in Florida gevestigd bedrijf dat werd opgericht in 1998 met het doel om klanten de krachtigste enzymproducten te bieden die mogelijk zijn. Tegenwoordig zijn ze een van de leiders in de sector en hebben ze talloze prijzen gewonnen voor hun Therma-Blend ™ -technologie.

Welke rol spelen enzymen in de spijsvertering?

Ons lichaam heeft een scala aan spijsverteringsenzymen nodig om ons voedsel af te breken tot opneembare voedingsstoffen.

Voedselintoleranties, spijsverteringsproblemen en lage immuniteit kunnen allemaal tekenen zijn dat uw lichaam niet over de juiste enzymen beschikt om bepaalde voedingsmiddelen te verteren. Iemand die bijvoorbeeld het spijsverteringsenzym-lactase mist, zal vaak lijden aan lactose-intolerantie.

Hoe kan het enzym de spijsvertering ondersteunen?

Door uw dieet aan te vullen met de juiste combinatie van spijsverteringsenzymen, kunt u zinvolle stappen ondernemen om uw spijsvertering te verbeteren en te behouden. Als gevolg hiervan kunt u een verbeterde regelmaat, minder spijsverteringsongemakken en een betere opname van essentiële voedingsstoffen verwachten.

Waarom kiezen voor Enzymedica?

Enzymedica gelooft dat kennis de kracht heeft om levens te veranderen. Hun doel is om mensen te informeren over het belang van enzymen in de algehele gezondheid.
Alle producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit enzymen en bevatten absoluut geen vulstoffen om de zuiverheid te garanderen.
Elk product is 100% vegetarisch en het bedrijf zoekt waar mogelijk veganistische en koosjere ingrediënten.
Elk product is specifiek geformuleerd om gerichte ondersteuning te bieden voor algemene spijsverteringsongemakken, voedselintoleranties, cardiovasculaire gezondheid, goede immuunfunctie of gezonde ontstekingsreacties.
Enzymedica test ook routinematig hun producten op gluten en andere ingrediënten in overeenstemming met cGMP-richtlijnen.

# 1 Verkopen Enzymmerk

In het afgelopen decennium heeft Enzymedica meer dan 50 prijzen gewonnen, waaronder meerdere 'Better Nutrition Magazine's People's Choice Awards', vele 'Best of Supplements Awards' en talloze 'VITY' en 'Nexty Awards'.

3 x sterker dan conventionele enzymen

Enzymedica's exclusieve Thera-blend ™ -proces zorgt ervoor dat enzymen in staat zijn om efficiënt te werken in alle delen van het spijsverteringskanaal en in uw hele lichaam. In tegenstelling tot conventionele enzymen, combineert Thera-Blend technologie meerdere stammen van enzymen, die elk een ander optimaal pH-bereik hebben. Dit resulteert in actieve enzymen door het geheel van uw GI darmkanaal. Labotesten tonen aan dat Enzymedica's Thera-mengsel-enzymen 3 x sterker zijn en meer dan 6 x sneller werken dan toonaangevende spijsverteringssupplementen. *

Uitzonderlijke kwaliteit

De faciliteit van Enzymedica is GMP-gecertificeerd (Good Manufacturing Practices) via NSF, een volledig onafhankelijke organisatie.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites