Swanson Health Products

Leestijd: < 1 minuut

Swanson Health Products bevat een breed scala aan supplementen om een goede gezondheid te ondersteunen. Van individuele vitamines tot recepten die zijn ontworpen voor specifieke gezondheidsklachten, Swanson produceert een capsule die geschikt is voor elke mogelijke behoefte. Als onderdeel van zijn voortdurende toewijding om de best mogelijke producten te leveren, reist Lee Swanson persoonlijk de hele wereld af op zoek naar de nieuwste en meest effectieve supplementen om aan het assortiment toe te voegen. Hun assortiment gezonde voedingsmiddelen omvat een aantal producten specifiek voor glutenvrije, koosjere en veganistische diëten, en veel opties zijn gemaakt van 100% biologische ingrediënten. Wie je ook bent en wat je ook maar nodig hebt, het assortiment van Swanson bevat supplementen voor elk gezinslid, tot aan het huisdier van de familie!

Swanson produceert hun supplementen in hun eigen faciliteiten, waardoor ze strenge normen voor potentie en zuiverheid kunnen handhaven en ervoor kunnen zorgen dat ze alleen zoveel produceren als nodig is. Dit betekent dat hun producten klanten vers en met de langst mogelijke houdbaarheid bereiken.

Swanson is trots op het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en zal zich alleen bezighouden met gerenommeerde producenten, ontwikkelaars en fabrikanten. Een voorbeeld hiervan is Valensa; een gecertificeerde biologische producent van zaagpalmetto. Hoewel deze bes alleen in het wild wordt aangetroffen, heeft Valensa met de lokale landbouwautoriteiten samengewerkt om ervoor te zorgen dat het gebied waaruit ze worden geteeld, voldoet aan de hoogste normen. Van alle leveranciers wordt verwacht dat ze een analysecertificaat verstrekken om aan te tonen dat ze voldoen aan de strenge specificaties van Swanson.

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit nooit daalt, gebruikt Swanson onafhankelijke organisaties om hun producten regelmatig te beoordelen. Ingrediënten worden tijdens het hele productieproces getest en een derde controleert de potentie en kwaliteit aan het einde van de productie.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites