Horny Goat Weed

Leestijd: < 1 minuut

Met een legende die suggereert dat een herder observeerde dat zijn geiten meer seksueel actief werden na het eten van de Epimedium sagittatum plant, heeft dit opmerkelijke kruid nu veel beschrijvende namen, waaronder Rowdy Lamb Herb, Bishop's Hat en zoals de Chinezen het Yin Yang Huo suggereren, wat suggereert 'losbandig' geitenplant ”.

Horny Goat Weed, een kruidachtige bloeiende plant, komt vooral voor in Azië en de Middellandse Zee en is vandaag de dag een populaire traditionele remedie geworden voor het verbeteren van het libido, het bestrijden van pijn en het verlichten van vermoeidheid.

Achter de grappige naam Horny Goat Weed, bevat dit kruid de werkzame stof icariin, een type flavonoïde dat de productie van stikstofoxide stimuleert, met voordelen voor soepele spierprestaties en het herstel van het seksuele vuur van zowel mannen als vrouwen.

Bij mannen wordt dit libido bevorderende kruid gebruikt om de erectiele functie te versterken en onvrijwillige of voortijdige ejaculatie te remmen. Horny Goat Weed wordt ook gedacht aan degenen met gewrichtspijn, mentale en fysieke vermoeidheid, hoge bloeddruk, osteoporose en andere aandoeningen.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites