Reisziekte

Leestijd: < 1 minuut

Ontsnappen uit het dagelijks leven is een spannende tijd, maar vaak kan het idee van reizen ons een beetje misselijk maken. Voor sommigen zet de angst voor reisziekte hen helemaal af van verre reizen. Dat misselijke gevoel van autoziekte, vliegende ziekte en zelfs zeeziekte, mag je er niet van weerhouden om de wereld te zien. Laat ons u helpen om uw lichaam op uw gemak te stellen met deze remedies, speciaal geselecteerd om een verschil te maken voor uw reizende leven.

Elke remedie is afgestemd op uw behoeften, afhankelijk van de ernst en de symptomen van uw reisziekte. Sommige bevatten bijvoorbeeld Magnesium om je algehele immuunsysteem te verbeteren en andere bevatten geactiveerde kool om je spijsverteringsstelsel te helpen.

U zult merken dat de meerderheid van onze aanbevolen remedies Ginger bevatten, waarvan studies hebben aangetoond dat ze helpen tegen ziekte. Dit komt omdat Gember misselijkheid en ontsteking vermindert, voornamelijk in de maag en darmen. Ze werken ook in de hersenen en het zenuwstelsel, wat helpt om de misselijkheid te beheersen.

Lijd niet in stilte, of zit angstig met een zieke tas te klemmen terwijl je de schilderachtige routes probeert te waarderen. Steek onze remedies in je tas, leun achterover en geniet van de rit.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites