Zendingen

Leestijd: < 1 minuut

We gebruiken de voorwaarden shipment te betekenen; een of meer pakketjes met fysieke goederen, downloads voor digitale producten en voltooiing van projecten of taken voor services.

E-mailbevestigingen

Wanneer uw goederen of diensten worden verzonden posted, of voltooid, dat is het punt van de definitieve facturering en u ontvangt binnen een paar minuten een bevestigingsmail waaruit blijkt dat het verzendingsverplichtingsgedeelte van onze rol nu is voltooid en alle details die u nodig hebt om dat deel van uw bestelling te volgen of te downloaden .

Meerdere verzendingen

Eén bestelling kan en wordt vaak in veel verzonden shipments. We doen dit om u al uw goederen zo snel mogelijk te bezorgen met meerdere mensen, magazijnen en parallelle systemen die elke dag bezig zijn met het verzenden van bestellingen.

Ordertracking

U kunt er zeker van zijn dat onze systemen al uw bestellingbehoeften zo snel mogelijk opslaan en verwerken, en wanneer u een bevestiging heeft dat een deel van een bestelling wordt verzonden, kunt u dat ook als bevestiging nemen dat het volgende of laatste deel van uw bestelling wordt verzonden volgende, en meestal zeer snel binnen de geschatte verzending.

Kwaliteitscontrole

Als om welke reden dan ook onze kwaliteitscontrole of voorraadcontroles zeldzame problemen vinden, zullen we u ook e-mailen met die details en uw beschikbare opties als dat betekent dat u moet kiezen tussen een alternatieve productoptie, een tegoedbon die op uw account is toegepast of terugbetaling als u verkiezen.

Om meer te begrijpen over de kosten en prijzen voor orderverwerking, lees dit artikel voor meer informatie over verzendkosten en prijsberekeningen.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
  • Prijzen
    Toon prijzen met of zonder verzending inbegrepen om u te helpen ons te vergelijken met andere wereldwijde websites en marktplaatsen. Lees meer op onze prijspagina.
Hoofdmenu

Internationale sites