Vitamine A

Leestijd: < 1 minuut

Een essentiële voedingsstof voor het lichaam Vitamine A helpt het lichaam fit te blijven vechten. Vitamine A versterkt het immuunsysteem om verkoudheid, griep en andere infecties te bestrijden, bevordert een gezonde huid en genezing, helpt bij het opbouwen van tanden en botten, onderhoudt gezonde ogen en beschermt de bekleding van het spijsverteringskanaal en de urinewegen tegen infecties.

Vitamine A is een vetoplosbare voedingsstof, wat betekent dat het wordt opgenomen met vetten in de darm in de bloedbaan en vervolgens wordt opgeslagen in een vetweefsel. Vitamine A wordt opgeslagen in de lever en wordt in het lichaam geabsorbeerd in de vorm van retinol dat wordt aangetroffen in de lever en in voedselbronnen zoals visoliën, eierdooiers en zuivelproducten zoals boter. Veel groenten en fruit bevatten ook caroteen, die ook door het lichaam naar behoefte wordt omgezet in retinol.

Om het lichaam te ondersteunen bij het handhaven van gezonde niveaus van Vitamine A, kan het door uw arts worden aanbevolen dat u een vitaminesupplement neemt. We bieden een groot aantal aanvullende keuzes, waaronder stand-alone Swanson Beta-caroteen (Vitamine A) softgels beschikbaar in hoeveelheden van 100, 250 en 300.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites