NEXT

Leestijd: < 1 minuut

GABA is de afkorting voor Gamma Amino Butyric Acid compound, de chemische stof die een rol speelt bij het in stand houden van een gebalanceerd zenuwstelsel. Er zijn veel voedingsmiddelen die GABA of glutamine bevatten, waaronder pasta, rijst, bananen, linzen, broccoli, runderlever, enkele noten en spinazie om er maar een paar te noemen.

GABA wordt ook van nature gesynthetiseerd in de hersenen, met behulp van de actieve vorm van Vitamine B6 als een cofactor om glutamine, een exciterende neurotransmitter in de relatieve remmende neurotransmitter, om te zetten. Neurotransmitters spelen een belangrijke rol in de meeste lichaamsfuncties, inclusief emoties.

GABA & Rust herstellen

Er zijn veel manieren om zelf te helpen spanning waaronder lichaamsbeweging, dieet, rust, praten of zelfs de situatie veranderen. Het nemen van een natuurlijk supplement kan het lichaam echter helpen om zijn winkels met essentiële voedingsstoffen te behouden, vooral die waar de gezondheid van het zenuwstelsel wordt bevorderd.

GABA-supplementen worden zeer gewaardeerd door diegenen die hun zenuwstelsel willen ondersteunen met een natuurlijk en effectief voedingssupplement. GABA-capsules kunnen de volgende voedingsvoordelen bieden:

  • Een natuurlijke opname van de remmende hersenfunctionerende neurotransmitter.
  • Ondersteuning en onderhoud van de gezondheid bij dagelijks gebruik, evenals in tijden van spanning.
  • Onderhoud van een gezond, uitgebalanceerd dieet.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites