Vruchtbaarheid

Leestijd: < 1 minuut

Voor de mannen

U moet weten zink en sperma: sperma is rijk aan zink, elke ejaculatie bevat 5 mg zink dat is 1/3 van de dagelijkse minimumvereiste. Sinds zink stabiliseert en beschermt het sperma tegen het afbreken van elke man nodig heeft om de zijne te stimuleren zink als hij een baby probeert.

Mannen die meer seksueel actief zijn dan anderen, verliezen mogelijk meer zink per dag in het sperma dan ze kunnen bijhouden in hun dieet. Een minimum van 15 - 20 mg Zink is nodig om bij te blijven!

Voor de vrouwen

Als u een baby probeert, moet u extra voorzichtig zijn met wat u eet: u moet cafeïne en alcohol beperken en stoppen met roken. Ervoor zorgen dat je genoeg eiwitten eet, zoals eieren, biologisch vlees en witte vis (geen schaaldieren). Zoals veel groene en wortelgroenten, bruine rijst en niet-zure vruchten, dus beperk sinaasappelen en rabarber.

Het kan nodig zijn om een zwangerschapstoeslag te nemen dat B-vitamines, Magnesium Ijzerselenium, Vitamine C En in het bijzonder foliumzuur.

Je hebt ook Omega 3 Visolie en Vitamine D voor het uitbalanceren van het immuunsysteem. Je partner moet ook op dezelfde manier eten om zijn sperma te versterken.

Het is nu bekend dat wat een vrouw ook doet en tijdens de zwangerschap de eieren van haar dochter bereidt terwijl ze in de baarmoeder is, dus elke vrouw is ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van de eieren van haar kleindochter. Nogal een verantwoordelijkheid dus nog een reden om voor en tijdens de zwangerschap gezond te eten.

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

  • Valuta
  • Taal
  • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites