Waarom kiezen voor specifieke voedingssoorten voor de gezondheid van energie, gewrichten, hart en hersenen?

Leestijd: 8 notulen
Waarom kiezen voor specifieke voedingssoorten voor de gezondheid van energie, gewrichten, hart en hersenen?

Kruidenwelzijn en adaptogene kruiden zijn trending vanwege iets dat herboristen al lang now hebben gedaan, en de moderne wetenschap bevestigt dat kruiden krachtige gezondheids- en wellnessvoordelen bieden.

Kruiden kunnen op vele opwindende manieren onze gezondheid beïnvloeden, helpen onze geest scherp te houden, ons lichaam lenig, gezond en energiek, en bevorderen een verhoogd gevoel van welzijn door de impact van spanning op ons lichaam en onze geest.[1],[2],[3]

De wetenschappelijk bewezen voordelen van kruiden zijn de drijvende krachten achter onze nieuwe lijn van wetenschappelijk onderzochte kruidenformules met klinisch bestudeerde ingrediënten voor het ondersteunen van gewrichten, hart, energie en gezondheid van de hersenen ondersteuning. Elke blend bevat eenvoudige, door de wetenschap gesteunde ingrediënten die specifiek zijn samengesteld uit synthetische, natuurlijke plantaardige bronnen.

Ben je klaar om de kracht van de natuur te benutten, bewezen door de wetenschap? Lees hieronder om te leren waarom we de kruiden hebben gekozen die we hebben opgenomen in onze nieuwe staatsspecifieke kruidenmengsels Swanson Pure Science Herbals, plus leren over adaptogene kruiden en hoe ze kunnen helpen lichaam en geest te bestrijden spanning.

Wat zijn Adaptogenic Herbs en Adaptogens?

Laten we wel wezen - het moderne leven kan stressvol zijn. Adaptogene kruiden zijn misschien wel het antwoord waar we allemaal naar op zoek waren. Adaptogene kruiden zijn uniek kruiden, ook k now n als “adaptogenen”, dat zijn vooral goed voor het helpen van onze geest en ons lichaam omgaan met dagelijkse stressoren.[1] Ze helpen ons een gevoel van balans en rust te brengen in ons moderne leven en helpen ons te beschermen tegen de gevolgen van spanning.

Adaptogene kruiden helpen bij het lichaam spanning respons, en veel van hen helpen de cortisolspiegels te verlagen, terwijl de verwante fysiologische functies zoals stimulatie van het zenuwstelsel als gevolg van spanning.[1],[4]

Dat is belangrijk om ons te helpen ons beter te voelen temidden van de stress van het moderne leven, maar minder spanning kan sindsdien ook een betere gezondheid en anti-verouderingsvoordelen betekenen spanning maakt ons ouder worden sneller![5],[6] Bovendien schatten experts dat tussen 75% -90% van alle doktersbezoeken te wijten is spanning-gerelateerde gezondheidsproblemen.[6]

verzachtende spanning zou een belangrijke overweging moeten zijn in ieders wellness-routines. Twee van onze nieuwe Pure Science Herbals, Pure Brainpower en Pure Energy, bevatten adaptogene kruiden. U kunt hieronder meer lezen over deze nuttige kruidenmengelingen.

Wat zijn Conditie specifieke kruiden en waarom zou ik ze moeten proberen?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bepaalde kruiden goed geschikt zijn om te helpen bij specifieke gezondheidsgebieden. Boswellia is bijvoorbeeld een kruid dat bekend staat om het ondersteunen van gezonde bindweefsels, waardoor het een uitstekende opname is voor supplementen die gewrichten ondersteunen.[2] Druivenpitextract helpt bij het ondersteunen van een gezonde bloeddruk binnen het normale bereik en biedt cardiovasculaire voordelen, en Ginkgo-bilbo wordt gebruikt ter ondersteuning van cognitieve functie.[7],[8]

Maar we hebben traditionele kruidenformules een stap verder gebracht. Onze experts hebben een aantal van de meest effectieve ingrediënten uit de natuur aangewend en deze gecombineerd in krachtige kruidenmengsels die bij uitstek geschikt zijn voor het ondersteunen van bepaalde gezondheidsgebieden. Dat is de kern van De Pure Science Herbal-formules van Swanson Health.

Dus waarom zou ik supplementen met specifieke kruidenmengsels aanvullen? Omdat kruiden uw unieke gezondheidsbehoeften kunnen richten op een manier die op natuurlijke en wetenschappelijke wijze wordt ondersteund. Kruiden hebben eigenschappen die je lichaam kunnen troosten en verjongen. Probeer ze en zie het zelf!

Swanson Pure Energy Herbal Blend met Adaptogenic Rhodiola

Pure energie van Swanson levert gebalanceerde energie en focus met antioxiderende voordelen, plus gemoedstoestand en spanning ondersteuning. Deze energiekruidenmix helpt vermoeidheid te bestrijden zodat je je de hele dag energiek voelt.

Pure Energy bevat een krachtige mix van 4 kruiden en plantaardige stoffen die zijn ontworpen om synergetisch te werken om de aandacht en concentratie te verbeteren en tegelijkertijd uw lichaam te stimuleren zonder de kriebels. Cafeïne uit natuurlijke bronnen is ook opgenomen op hetzelfde niveau als een gemiddelde kop koffie om een onmiddellijke energieboost te bieden, samen met ondersteuning tegen vermoeidheid.

Kruidenmix voor energie met adaptieve kruiden - Infographic

Ontdek de kruiden en botanicals in onze Pure Energy-formule:

L-Theanine: Een aminozuur gevonden in groene thee dat qua structuur en actie vergelijkbaar is met glutamaat, een natuurlijk voorkomend aminozuur in het lichaam dat zenuwimpulsen in de hersenen overbrengt.[9] L-theanine bevordert een gevoel van kalme alertheid of ontspanning zonder verdoving.[10]

Rhodiola Rosea: Rhodiola rosea is een populair adaptogeen kruid dat wordt gebruikt voor het bestrijden van de fysieke en mentale effecten van spanning.[11],[12] Het helpt de cortisolrespons in balans te brengen en kan ook de stemming helpen reguleren.[12],[13]

Cafeïne uit groene thee-extract: Groene thee-extract is een krachtige radicaalvechter en cafeïne uit groene thee in combinatie met L-theanine helpt een uitgebalanceerde energieboost te ondersteunen.[14]

Cafeïne van Green Coffee: Groene koffiebonen zijn niet-geroosterde koffiebonen, die hogere niveaus van heilzaam chlorogeenzuur bevatten dan geroosterde bonen.[15] Groene koffiebonen zijn al eeuwenlang voedend en stimulerend voor lichaam en geest.

Kruidensupplementen voor gewrichten, hart, Brian en energie

Probeer Swanson Pure Energy

Geniet van gebalanceerde energie en scherpere concentratie zonder de kriebels! Deze synergetische mix van adaptogenen, kruiden en botanicals bevordert energie, verhoogde aandacht en positieve stemming en helpt dagelijks vechten spanning en vermoeidheid met wetenschappelijk bestudeerde doses.

Swanson Pure Brainpower Herbal Blend met Adaptogenic Bacopa

Swanson Pure Brainpower is een uitgebreid gezondheid van de hersenen formule met ingrediënten die klinisch zijn onderzocht ter ondersteuning van de activiteit van neurotransmitters die betrokken zijn bij informatieverwerking en geheugen, evenals de gezonde productie van van de hersenen afgeleide neurotrofe factor (BDNF), een neuroproteïne geassocieerd met gezonde cognitieve functie en mentale prestaties die met de leeftijd afnemen.[16]

Gebruikmakend van de kracht van de natuur ondersteunt Pure Brainpower gezondheid van de hersenen en cognitie, focus, geheugen, concentratie, stemming en gezonde bloedtoevoer naar de hersenen.

Swanson Pure Science Pure Brainpower Herbal Supplement - Brain Health Infographic

Verken de kruiden en botanicals in onze Pure Brainpower-formule:

Gingko Biloba: Gingko Biloba is lang gebruikt voor ondersteuning cognitieve gezondheid, geheugen en mentale alertheid om u scherp te houden en klaar te maken voor wat u tegenkomt, evenals een gezonde bloedtoevoer naar de hersenen te ondersteunen.[8]

Bacopa Monniera: Bacopa monniera is een adaptogenic, ayurvedisch kruid voor geheugenondersteuning dat bepaalde hersenchemicaliën kan stimuleren die zijn betrokken bij denken, leren en geheugen.[17] Onze Pure Brainpower-kruidenformule bevat BaCognize®, een extract met gegarandeerde potentie gestandaardiseerd met 12% bacopa-glycosiden.

Koffie Fruit Extract: Koffiefruit-extract is een polyfenol-rijk superfood dat wordt gebruikt voor de ondersteuning van een gezonde productie van BDNF.[18] Pure Brainpower bevat NeuroFactorTM koffiefruit-extract, gemaakt met heel fruit, inclusief de boon van de koffieplant, in een gespecialiseerde lipidenmix voor hersengezondheid cognitieve ondersteuning.

Kruidensupplementen voor gewrichten, hart, Brian en energie

Probeer Swanson Pure Brainpower

Houd je geest scherp klinisch onderzochte kruiden aangetoond de focus, bloedstroom, neurotransmitterfunctie en de gezonde productie van van de hersenen afgeleide neurotrofe factor (BDNF) te ondersteunen, die afneemt met de leeftijd en gekoppeld is aan gezond cognitieve functie.

Swanson Pure Joint Herbal Blend

Swanson's Ultra Joint-formule combineert de kracht van de natuur en wetenschap met behulp van kruiden die gezamenlijk comfort en flexibiliteit in slechts een week kunnen bevorderen![19] Het is geformuleerd met klinisch bestudeerde kruiden voor het ondersteunen van de integriteit van gewrichten, het verminderen van de afbraak van kraakbeen en het ondersteunen van mobiliteit, dus het is gemakkelijker voor u om de dingen te doen waar u het meest van houdt.

Swanson Pure Science Pure Joint Herbal Supplement - Gezamenlijke ondersteuning Infographic

Verken de kruiden en botanicals in onze Pure Joint-kruidenformule:

Chinese skullcap en kernhout: Onderzoek toont aan dat kernhout, ook now Acacia catechu-extract, in combinatie met Chinese skullcap, ook now als Scutellaria baicalensis, snel comfort en flexibiliteit voor gewrichten kan bieden.[19] Heartwood en Chinese skullcap zijn de belangrijkste componenten van Univestin, ® een gepatenteerde, klinisch gevalideerde formule die snel werkt om de gezondheid van gewrichten te bevorderen.

Boswellia: Boswellia-extract heeft wortels in Ayurvedische tradities om gewrichten te troosten en de gezondheid van de gewrichten te bevorderen.[2] Pure Joint bevat AprèsFLEX®, een Boswellia-extract van de 'volgende generatie' dat ondersteuning biedt voor gezamenlijk comfort, functie en mobiliteit.[20]

Mulberry en Heartwood: Ook now in Morus alba, heeft onderzoek aangetoond dat moerbeiwortel en -schors in combinatie met kernhout gezond kraakbeen kunnen ondersteunen, waardoor afbraak van kraakbeen wordt verminderd.[21] Onze Pure Joint-formule bevat AmLexin®, een klinisch bestudeerd gezamenlijk gezondheidsingrediënt gemaakt van een krachtige combinatie van witte moerbeiwortel en schors plus Acacia catechu.[22]

Kruidensupplementen voor gewrichten, hart, Brian en energie

Probeer Swanson Pure Joint

Ontdek betere gezamenlijke gezondheid en mobiliteit met een krachtige, snelwerkende mix van wetenschappelijk bestudeerde kruiden om de gewrichtsintegriteit, flexibiliteit en mobiliteit te bevorderen (in slechts een week!) en de algehele afbraak van kraakbeen te verminderen om u actief en onderweg te houden.[19]

Swanson Pure Heart Herbal Blend

Swanson Pure Heart is een eenvoudige, transparante formule met 3 kruiden die de cardiovasculaire gezondheid en bloedsomloop bevorderen, gezond blijven cholesterol niveaus en de ingrediënten ervan zijn klinisch onderzocht om gezonde bloeddrukwaarden te ondersteunen die al binnen het normale bereik liggen.

Swanson Pure Science Pure Heart Herbal Supplement - Heart Health Infographic

Verken de kruiden en planten in onze Pure Heart-kruidenformule:

resveratrol: Onderzoek toont aan dat resveratrol de bloedsomloop kan helpen verbeteren en gezonde bloedlipideniveaus en lipidemetabolisme kan ondersteunen.[23] Resveratrol heeft ook unieke en diepgaande beschermende effecten op cardiovasculair weefsel.[23]

Policosanol: Cardio-ondersteunende verbinding afgeleid van planten, policosanol bevordert gezonde bloedvaten en gezonde bloedlipideniveaus binnen het normale bereik.[24] BioCosanol policosanol van Swanson Kenmerken ideale verhoudingen van policosanol-componenten voor het bevorderen van de gezondheid van het hart.

Druivenpit: Studies tonen aan dat druivenpitextract gunstig kan zijn voor veel gebieden van de cardiovasculaire gezondheid, waaronder een gezonde bloedsomloop.[25] Pure Heart maakt gebruik van MegaNatural®-BP, een druivenpitextract gestandaardiseerd met 90% polyfenolen, waarvan is aangetoond in klinische studies om gezonde bloeddrukniveaus te ondersteunen die al binnen het normale bereik liggen.[26]

Kruidensupplementen voor gewrichten, hart, Brian en energie

Probeer Swanson Pure Heart

Houd van je hart met klinisch bestudeerde kruideningrediënten die een gezonde bloeddruk, cardiovasculaire, cerebrovasculaire en bloedsomloop ondersteunen, en de antioxidantactiviteit in het lichaam verhoogt met wetenschappelijk bestudeerde doses van drie krachtige kruiden.

Swanson Pure Science staat-specifieke kruidenmengsels

Swanson Pure Science Herbals is een reeks baanbrekende supplementen die klinisch bewezen kruideningrediënten bevatten die rechtstreeks uit de natuur komen om formules te leveren voor hersenen, gewrichten, gezondheid van het hart en energie, en je kunt ze aan het werk voelen! Koop onze volledige lijn van conditiespecifieke kruiden op: swanson.co.uk/shop/#!cat-vitamins-nutritional-supplements=botanical-herbal

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Voetnoten & Referenties

 1. Adaptogenic Herbs: Nature's Solution to Stress. De Chiropractic Resource Organisation. (Bezocht op 21/06/2018) [] [] []
 2. Boswellia serrata. Science Direct. (Bezocht op 21/06/2018) [] [] []
 3. Neuropharmacological Review of the Nootropic Herb Bacopa monnieri. Amerikaanse National Library of Medicine. (Bezocht op 21/06/2018) []
 4. Effecten van Adaptogenen op het centrale zenuwstelsel en de moleculaire mechanismen geassocieerd met hun stress-beschermende activiteit. US National Library of Medicine. (Bezocht op 21/06/2018) []
 5. De effecten van stress op je lichaam. WebMD. (Bezocht op 21/06/2018) []
 6. Vraag de arts: Veroorzaakt stress ons sneller? Harvard Health Publishing. (Bezocht op 21/06/2018) [] []
 7. Druivenpittenextract voor bloeddruk? WebMD. (Bezocht op 21/06/2018) []
 8. Ginkgo. WebMD. (Bezocht op 21/06/2018) [] []
 9. Theanine. WebMD. (Bezocht op 21/06/2018) []
 10. Theanine. Examine.com (Bezocht op 21/06/2018) []
 11. Rhodiola. Nationaal centrum voor complementaire en integratieve gezondheid. (Bezocht op 21/06/2018) []
 12. Een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie met parallelle groepen van het gestandaardiseerde extract shr-5 van de wortels van Rhodiola rosea bij de behandeling van personen met stressgerelateerde vermoeidheid. PubMed. (Bezocht op 21/06/2018) [] []
 13. De effecten van Rhodiola rosea L. Extract op angst, stress, cognitie en andere stemmingsverschijnselen. PubMed. (Bezocht op 21/06/2018) []
 14. 10 bewezen voordelen van groene thee. Healthline. (Bezocht op 21/06/2018) []
 15. Groene koffie. WebMD. (Bezocht op 21/06/2018) []
 16. Van hersenen afgeleide neurotrofe factor wordt geassocieerd met leeftijdsgerelateerde achteruitgang van het hippocampale volume. PubMed. (Bezocht op 21/06/2018) []
 17. Bacopa. WebMD. (Toegankelijk op 02/09/2018) []
 18. Modulerend effect van koffie-fruitextract op plasmaspiegels van van hersenen afgeleide neurotrofe factor bij gezonde proefpersonen. PubMed. (Toegankelijk op 02/09/2018) []
 19. Een combinatie van Scutellaria baicalensis en Acacia catechu-extracten voor kortstondige symptomatische verlichting van gewrichtsongemakken geassocieerd met artrose van de knie. Journal of Medicinal Food. (Toegankelijk op 02/09/2018) [] [] []
 20. ApresFlex® PLT Gezondheidsoplossingen. (Toegankelijk op 02/09/2018) []
 21. De effecten van Morus alba en Acacia catechu op de kwaliteit van leven en de algehele functie bij volwassenen met artrose van de knie. Hindawi Journal of Nutrition and Metabolism. (Toegankelijk op 02/09/2018) []
 22. AmLexin®. (Toegankelijk op 02/09/2018) []
 23. Resveratrol. Science Direct. (Toegankelijk op 02/09/2018) [] []
 24. Policosanol. WebMD. (Toegankelijk op 02/09/2018) []
 25. Druivenpit extract. WebMD. (Toegankelijk op 02/09/2018) []
 26. MegaNatrual®-BP. Polyfenolen. (Toegankelijk op 02/09/2018) []

Laat een antwoord achter

Hoofdmenu

voorkeuren

 • Valuta
 • Taal
 • Levering Land
Hoofdmenu

Internationale sites